directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 19:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

Oriol Bohigas dóna suport a la consulta sobre la independència a Barcelona

Ciutat Vella Decideix ja compta amb més de 200 voluntaris i una quarantena d'entitats

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Coincidint amb les Festes de la Mercè a la ciutat de Barcelona, Ciutat Vella Decideix ha fet pública una nova llista de personalitats que donen suport a la consulta. L'última adhesió ha estat la de l'arquitecte i president de l'Ateneu Barcelonès, Oriol Bohigas. La consulta sobre la independència a Ciutat Vella ja compta amb 200 voluntaris organitzats en cinc àrees diferents i una quarantena d'entitats. Per tal de garantir una bona xifra de participació en la consulta que se celebrarà el 10 d'abril han fixat com a objectiu captar el vot dels col·lectius de la gent gran i les persones immigrades. Durant la Mercè l'entitat ha organitzat parades informatives per tal d'incorporar nous voluntaris.
josep cuní, oriol bohigas, xavier trias
© http://www.flickr.com/photos/xaviertrias/3635409391/

Comparteix
   


Etiquetes
Entre les personalitats que donen suport a Ciutat Vella Decideix hi ha els escriptors Matthew Tree, Victor Alexandre, Julià de Jòdar, i Josep Miquel Servià; els periodistes Xavier Grasset i Vicent Partal. L'escultor autor del Monument per la independència d'Arenys de Munt, Jaume Rodri. L'actor i director de la Fundació Romea, Carles Canut. El director de la revista paquistanesa Hamwatan, Javed Mughal; la filòloga i vicepresidenta de la PDD Carme Forcadell; Elisenda Paluzie, degana de la Facultat d'Economia i Empresa de la UB i de la junta de Sobirania i Progrés; Enric Canela, catedràtic de biologia molecular de la facultat de Biologia de la UB i promotor de Deumil.cat; Enric Garriga Trullols, president de l'Institut de Projecció exterior de Cultura Catalana i del Cercle d'Agermanament Occitano-Català; Enric Fontanals d'Acte de Sobirania; Pedro Morón de La Fuente, d'Els Altres Andalusos; Isabel Helena Martí de Sobirania i Justícia; M’hamed Abdelouahed Allaoui, de l'Associació Amazan; Saoka Kingolo activista congolès a Ciutat Vella, Diego Arcos, president del Casal Argentí de Barcelona o el filòsof Josep M. Terricabras.

La Plataforma Ciutat Vella Decideix compta també amb la col·laboració d'una quarantena d'entitats entre les que es troben l'Assemblea de la Plaça de la Vila de Madrid, la Coordinadora de Veïns i Comerciants del Casc Antic, el Centre Sant Pere Apòstol, el Memorial 1714, Punt d'Intercanvi, Indrets del Record, Espai Social Magdalenes, l'Escola de Músics, AAVV del Gòtic, l'AAVV del Casc Antic-SOSI, Telenoika, l' Associació AMAZAN - Promoció Sociocultural i Desenvolupament o el Casal Argentí de Barcelona . I ha rebut el suport de diverses plataformes i organitzacions sobiranistes com Plataforma pel Dret de Decidir, Sobirania i Progrés, Institut per a la Projecció Exterior de la Cultura Catalana, Cercle d'Agermanament Occitano Català, Catalònia Acord, Fundació Manuel de Pedrolo, Deu Mil en Xarxa per l'Autodeterminació-Deumil.cat, Acte de Sobirania, Sobiranía i Justícia. I les formacions polítiques ERC Barcelona Vella, Reagrupament Ciutat Vella, CUP-Barcelona, CDC-Ciutat Vella i SCI-Ciutat Vella.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Manel fletxa Barcelona
24 de setembre de 2010, 10.54 h

#1 ostres, tan just de gent va en Laporta que ha de fer intervenir la família? Ai, ai...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Marc Sabatés i Laporta fletxa Barcelona Catalunya //*//
24 de setembre de 2010, 08.12 h

Visca Catalunya lliure amb Joan Laporta //*//
marc-sabates.com


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.