directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 14:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Mas replica que només vol retallar la 'parafernàlia de suport polític' i no mestres ni Mossos

Els socialistes l'instaven a aclarir d'on reduiria els funcionaris que va prometre retallar

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El líder de CiU i candidat a les eleccions del Parlament, Artur Mas, ha replicat al PSC aquest dijous a la tarda des de Tarragona en afirmar que només vol retallar la 'parafernàlia política' dels alts càrrecs, números u dels organismes públics i personal de confiança entre un 20% i un 25%, ja que en moltes ocasions 'no se sap quina feina tenen'. Mas contradiu amb aquestes paraules les afirmacions d'aquest dimarts fetes des de les files socialistes en què s'assegurava que el líder convergent volia reduir el número de funcionaris de la Generalitat. El president de CiU, que ha lamentat 'les falsedats del PSC', ha dit que el partit té l'obligació d'aplicar mesures d'austeritat a les administracions.
artur mas, cdc, ciu, convergència
Comparteix
   


Etiquetes
Ja en clau local, Artur Mas ha dit que està 'molt content' de la llista confeccionada a Tarragona i que aquesta pot ser la 'llista del canvi' que necessita la ciutat i el país. Artur Mas ha fet aquestes declaracions en el marc de la seva assistència a la processó de la festivitat de Santa Tecla a Tarragona. Han acompanyat el líder convergent, la cap de llista dels convergents a les eleccions municipals del 2011, Victòria Forns, i el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
24 de setembre de 2010, 16.33 h

Quan Vostè mani Sr. Mas, perquè lamentablement sembla que podría ser així, i tota vegada que vol anar a festejar i petonejar-se amb ecspanya, miri si se'n assabenta de què a madrit, si home la capital on viuen els seus amos, i on el seu soci Sr. Duran té una suite per a ell sol, de 1.000€ al dia en un hotel, hi han alguns ministeris plens i curulls de funcionaris que no foten absolutament res, segons sembla perquè llurs funcions han estat transferides a les respectives comunitats. Ah!!... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.