directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 16:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Feixistes i neonazis intenten boicotejar una manifestació contra les recents agressions ultres als Països Catalans

Han cridat consignes demanant empresonar Puigdemont i Trapero i han atacat un periodista

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Menys d'una cinquantena de feixistes han estat suficients per intentar boicotejar la manifestació convocada aquest dilluns a la tarda a Barcelona, contra les agressions feixistes que s'han viscut els darrers temps a Catalunya (en diverses concentracions unionistes i, el passat divendres, als estudis de Catalunya Ràdio) i València (el passat 9 d'octubre) i sota el lema "acabem amb l'odi allà on comença". Amb una actitud agressiva i un to més que exaltat, els ultres -molts amb la cara tapada i portant banderes espanyoles- han increpat els aproximadament mil antifeixistes que es manifestaven pacíficament al carrer Ganduxer de Barcelona. Els Mossos d'Esquadra han hagut de fer una barrera per separar ambdós grups, un a cada vorera de la via. 
La capçalera de la manifestació antifeixista
La capçalera de la manifestació antifeixista

Comparteix
   


Etiquetes
Els feixistes cridaven lemes demanant l'empresonament del President Puigdemont -"Puigdemont a prisión"- o del fins fa dies Major dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero ("abriremos la modelo para Trapero"). Un altre grup ha cantat a viva veu el famós "a por ellos", mentre que també han increpat els agents dels Mossos d'Esquadra i han colpejat els seus vehicles violentament. Fins i tot un home d'avançada edat ha agredit amb el seu bastó un periodista de l'agència nord americana Bloomberg. 

 
El fotoperiodista Jordi Borràs, especialitzat en documentar el món de l'extrema dreta a Catalunya, ha identificat el grup neonazi Último Bastión entre els que boicotejaven la manifestació antifeixista. 

 





 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
31 d'octubre de 2017, 10.35 h

clàssic comportament amb agressions sempre impunes, lògica de fills del bressol del nazisme que és l'espanya oficial de 500 anys. on la unidad era i és possessió colonial., per bé de la humanitat cal vèncer-los amb democràcia, ells han format tostemps les estructures a foc i mata degolla, amb consignes com mientras hya catalanes habrá guerra y enemigosi el justo de dercho racista és la seva iniqua moral. .


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Emili fletxa Terrassa
31 d'octubre de 2017, 09.05 h

Ens diu el titular: Feixistes i neonazis intenten boicotejar una manifestació contra les recents agressions ultres als Països Catalans. Han cridat consignes demanant empresonar Puigdemont i Trapero i han atacat un periodista.

Però el que rebem els cops, som els encausats o empresonats. Així és la justícia de les dictadures?


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
|| || || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Ara ja tenim un estat, la REPUBLICA CATALANA, on la nostra llengua ja no és maltractada, sinó que és oficial en tot l'estat
31 d'octubre de 2017, 04.53 h




Feixisme, neonazisme, mentida, covardia de qui se sent més fort perquè té exèrcit propi, i atropella a qui no en té, . . .tot això -i més- és el que està exhibint públicament l'estat CASPAnyol.



Aquí a Figueres, des de principis o mitjans d'octubre cada matí passa l'helicòpter de la guàrdia civil fent unes quantes voltes sobre la ciutaat en plan "miraz que semoh fuerteh i temblaz"



Això és de COVARDS ACOMPLEXATS.




Saben que no tenim exèrcit, saben que no ens agrada ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 24   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.