directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 09:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Partidaris i contraris del toreig arriben a les mans a la Monumental

El col·lectiu protaurí agredeix als manifestants opositors a les corrides · S'ha necessitat la intervenció de les forces de seguretat

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La sang ha arribat al riu finalment. La prohibició de les corrides de braus confronta encara a antitaurins amb protaurins. Una bona mostra s’ha vist aquest dissabte a les portes de la Monumental de Barcelona, on s’ha encès una batussa entre els partidaris de les dues tendències. L’habitual concentració del col•lectiu antitaurí com a protesta per les corrides de braus, ha encrespat els ànims de diversos afeccionats a la festa, que han decidit prendre’s la guerra pel seu compte. D’aquesta manera, el grup antitaurí ha intentat agredir als manifestants, fet que ha originat nombroses picabaralles que han precisat de les forces de seguretat per ser finalitzades. Ja dins la plaça, els ànims s'han mantingut encesos i fins i tot un torero, Morante de la Puebla, ha sortit de la plaça al crit de 'llibertat'.

Comparteix
   


Etiquetes
La tensió ha augmentat aquesta setmana amb el blindatge dels correbous per part del Parlament, fet que és considerat pels partidaris de les corrides com un greuge. Els protaurins afirmen que la cambra catalana té un doble raser per legislar, i que aquest fet ha quedat evident en les decisions entre les corrides i els correbous. En aquest context, i tenint present que els extrems es toquen, no és d’estranyar l’augment de la tensió que s’està donant entre protaurins i antitaurins. La crítiques d’uns que veuen que les corrides s’han de mantenir igual que els correbous, es confronten amb els objectius dels altres, que volen veure com les festes de braus al carrer enfilen el mateix camí que la festa del toreig. Aquesta controvèrsia ha traspassat fronteres, i Extremadura i Andalusia ja han realitzat sengles crítiques a les decisions dels parlamentaris catalans.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
27 de setembre de 2010, 15.37 h

#6 Mira, si tan maquiavelics i tant ignorants som, foteu el camp d'aqui i marxeu-vos a una esppaña culta i plena de costums arcaics, atavics, sanguinaris i kafkians on us sentireu en llibertat i molt a gust.
Jo sento vergonya de pertanyer a la mateixa especie que uns barbars sadics, plens d'ignorancia i mediocritat. Aquesta comparacio que has fet demostra qui ets i d'on vens, no cal perdre mes temps amb "gent"? com tu.
Visca Catalunya Lliure||*||


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
roger fletxa gavà-mar
27 de setembre de 2010, 14.43 h

#1 Quim, PPCC, fill, els independentistes catalans o abertzales bascos, fan que aquests que tu anomenes "repugnats sàdics violents" semblin la
hello kytti o el bob esponja.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
synera99 fletxa Arenys de Mar
27 de setembre de 2010, 09.29 h

#1 Reacció normal, típica, clàssica, prevista, habitual i en la línia d'actuació de tot allò que fa pudor espanyolista. ¿Què esperàveu? ¿Comprenssió?


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Som i serem fletxa Tordera
27 de setembre de 2010, 01.01 h

Els pro-taurins están desesperats perque saben que tenen la batalla perduda... sobretot a Catalunya. Tot i que a Euskadi i molts altres llocs ja s`están mobilitzant per fotre canya a les sanguinàries curses de braus. Pèro esclar, els del PSOE, i sobretot el PP sempre fotarán pals a les rodes. No els interessa... saben que el toro es un símbol d`hispanitat. Que es fotin!! De curses de braus, ni aquí ni a enlloc. S`ha acabat el bròquil.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Titani fletxa Catalunya, proper estat europeu.
26 de setembre de 2010, 22.25 h

Quina imatge més lamentable de violència i odi que donen aquests pro-taurins, això confirma que l'hem encertada de ple prohibint aquest espectacle salvatge i anacrònic. Que vagin fora de Catalunya si volen veure espectacles de tortura animal!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Víctima fletxa Manresa
26 de setembre de 2010, 18.44 h

el grup antitaurí ha intentat agredir als manifestants

El grup antitaurí ja han aconseguit el que volien, la prohibició de les curses de braus a Catalunya

El que han de fer ara és manifestar-se a les portes del Parlament fins que la prohibició dels correbous sigui un fet


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 14
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Quim fletxa PPC
26 de setembre de 2010, 15.16 h

Els partidaris de la violència i tortura d´animals han demostrat el que són, uns repugnats sàdics violents. Em pregunto que diria la caverna feixistoide espanyolera si aquest comportament el tinguéssim independentistes catalans o abertzales bascos? Per Déu un torero i els seus sàdics seguidors cridant Llibertat abans de torturar i assassinar a un animal, és que ens hem begut l´enteniment?. Això és repugnat i només pot passar a un país de degenerats com és espanya. Com més aviat... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.