directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 07:39 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Puigcercós recorda a ETA que a la independència s'hi arriba sense armes

Creu que l'organització és un 'obstacle' per al País Basc i 'el millor aliat' pels espanyolistes

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El president d'ERC, Joan Puigcercós, ha qualificat les últimes declaracions d'ETA de 'bona notícia'. El líder republicà ha demanat a l'organització armada que 'plegui, abandoni les armes i renunciï unilateralment a la violència'. Aquest, ha dit, 'és el millor favor que pot fer a la independència del País Basc'. Puigcercós ha recordat que ERC sempre ha defensat les 'vies pacífiques, democràtiques i graduals' per aconseguir l'autodeterminació. El republicà ha assegurat que ETA és actualment un 'obstacle' per al País Basc i 'és el millor aliat per aquells que volen un País Basc diluït i assimilat' a l'Estat espanyol. Puigcercós ha participat a Miravet (Ribera d'Ebre) a un acte contra el cementiri nuclear.
joan puigcercós
Comparteix
   


Etiquetes
L'abandó definitiu de la violència per part de la banda terrorista ETA seria, segons Joan Puigcercós, 'un bona notícia també per als que volem i somiem en una Catalunya independent i en un País Basc independent'. Així ha valorat el president d'ERC les últimes declaracions de dos membres de l'organització terrorista en una entrevista que publica aquest diumenge el diari Gara, on asseguren estar disposats a un alto el foc 'permanent i verificable'.

ERC tornarà a ser decisiva malgrat les enquestes
El líder republicà també s'ha referit a l'última enquesta d'intenció de vot per a les pròximes eleccions catalanes, que publica El País, on es reflecteix una davallada del nombre de diputats d'ERC. 'Les enquestes son enquestes però el que sí constaten és que el nostre partit, si mobilitza la seva gent, tornarà a ser decisiu', ha dit. Puigcercós també ha criticat que s'estigui intentant fer una campanya 'de baixa intensitat' encetant debats com la repercussió en la jornada electoral del 28-N del partit de futbol Barça- Madrid.

Suport a la vaga general
ERC ha ratificat el seu suport a la vaga general de dimecres vinent animant els catalans a secundar-la. Segons el president del partit, 'aquesta vaga cal catalanitzar-la'. 'Catalunya té moltes raons per fer una vaga política de protesta contra el govern espanyol' per denunciar els greuges i la falta de compromís de l'Estat amb el país', ha comentat Puigcercós, que ha fet aquestes declaracions des de Miravet, a la Ribera d'Ebre, on ha participat aquest diumenge en la trobada de càrrecs institucionals i orgànics del partit de les Federacions de l'Ebre i del Camp de Tarragona d'Esquerra, i també a un Vermut popular contra la instal·lació del cementiri nuclear.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
Pep fletxa La Seu
27 de setembre de 2010, 21.41 h

Mira aquest Puigcercós. Ya va donant lliçons de com s'aconsegueix la independència. Només oblida una cosa i és que ell encara no l'ha aconseguit i, tal com està enfocant les coses, no l'aconseguirà mai ja que demostra que el que realment vol és aconseguir el màxim nombre de càrrecs al govern i a l'administració.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
27 de setembre de 2010, 14.22 h

pAU EL teu punt de vista i la teva resposte es ajustada a la meva ingnorancia de que existia ya un lloc per la merda fet a Asco si es com dius endavant am la negativa NO TE QUE HAVER MES QUE LO NOSTRE yo perdona buscava peles am mala intenció es a dir fotrals com ens an fotut disculpem i salutacions i INDEPENDÈNCIA


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Pau fletxa Terres de l'Ebre
27 de setembre de 2010, 13.54 h

#2 Xavier t'equivoques, com s'equivoca molta gent de Catalunya, que no sap massa bé el que està passant. La central d'Ascó ja fa molts anys que enmagatzema els seus propis residus com totes les altres centrals, el problema és que s'ha allargat el temps de vida de les centrals i els seus magatzems han quedat petits. En vista d'això el govern ESPANYOL proposa un gran magatzem per portat-hi tots els residus de totes les centrals d'espanya, o sigui merda nuclear circulant per tot arreu vigilad... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
27 de setembre de 2010, 10.53 h

PAU puc fer un comentari sense que t enfadis? pregunta: la nostre fi no es assolir la independència ? els del govern de españa no ens deuen molts diners que mai al recobrarem ? ens agradi o no tenim uns residus nuclears a Asco que no sabrem que fotrem d ells? si no tenim cementiri propi tindrem que llogar ne un per exemple el Frances?aixo ens costara un ull de la cara mensual ? BE PUES PROPOSTA EGOISTA I DE CARA AL FUTUR; obliguem a que ens facin un cementiri de ultima generació (tipus els... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Pau fletxa Terres de l'Ebre
27 de setembre de 2010, 08.18 h

La noticia era que Puigcercós i la CANC junt amb "Veïns d'Ascó" celebrava un vermut a Miravet contra el cementiri nuclear, el que hagi dit o no d'ETA no ens importa a ningú. Ja està bé d'informar malament, del cementeri només se'n parla quan surten per la tele quatre pagats per la central que criden. De les protestes en contra no se'n fa ressó ningú.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.