directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 21:39 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PP respon al viceprimer ministre belga després que qüestionés el sistema judicial espanyol

González Pons l'acusa de pertànyer a un partit xenòfob

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El portaveu del PP al Parlament Europeu i vicepresident del grup popular a la cambra, Esteban González Pons, ha acusat al viceprimer ministre belga, Jan Jambon, de pertànyer a un partit "xenòfob" després que aquest critiqués el sistema judicial espanyol arran de l'empresonament de gran part dels consellers del Govern. 
El vicesecretari general del PP, Esteban González Pons, durant la seva intervenció en l'acte de partit d'aquest divendres a Barcelona
El vicesecretari general del PP, Esteban González Pons, durant la seva intervenció en l'acte de partit d'aquest divendres a Barcelona
© Begoña Fuentes

Comparteix
   


Etiquetes
En un comunicat, el dirigent popular diu que el partit de Jambon té "un acreditat historial xenòfob, en contra de la igualtat de les persones, i també de rebuig als immigrants, entre d'altres" i li ha demanat que no "doni lliçons a una democràcia com l'espanyola".
 
El portaveu del PP europeu al Parlament ha reclamat al viceprimer ministre belga que com a part d'un govern d'un Estat membre "hauria de respectar i confiar en la justícia espanyola".
 
"No hi ha absolutament cap motiu pel contrari", ha subratllat González Pons, que ha criticat Jambon per fer declaracions "irresponsable si perilloses per mantenir la necessària cooperació entre els estats de la UE".
 
D'altra banda, González Pons també va respondre l'exprimer ministre socialista belga Elio Di Rupo, que va acusar el president espanyol, Mariano Rajoy, de ser un "franquista autoritari". Pons ha afirmat que les accions contra l'independentisme "s'ajusten a la legalitat" i tenen el suport del PSOE.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
6 de novembre de 2017, 20.57 h

En Casos-Aislados.com, encontrarás un listado de los Casos de Corrupción conocidos hasta hoy en España. Solamente así, saldremos de la duda de si son realmente "Casos Aislados" o que los "Casos Aislados" son las personas honradas en este país. http://www.casos-aislados.com/


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Manel fletxa Sant Antoni de Vilamajor
6 de novembre de 2017, 13.28 h

Sr. González, tendrían que darles vergüenza de la forma de actuar en el caso Catalunya, son muchos los países que les critican y Uds. lo saben, lo que pasa que no se hace público. Cuando se reconozca la Republica Catalana y seamos un nuevo país, saldrá todo a relucir y Uds. no tendrán donde esconderse. Qué pasa con el caso Gurtel? ya está durando mucho, a que esperan a encarcelar a todos los chorizos, incluyendo al presidente?


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
6 de novembre de 2017, 13.23 h

Gonzalez Pons, I tú no el qüestiones....? SI.....SI......., está clarr que el qüestiones O ETS UN HIPÓCRITA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
6 de novembre de 2017, 13.22 h

Bart De Wever (N-VA): "Tenint en compte la història", el PP "hauria de callar".

El president del partit flamenc ha sortit en defensa del ministre de l'Interior belga davant les crítiques del portaveu del PP al Parlament Europeu, Esteban González Pons
El president de la Nova Aliança Flamenca (N-VA), Bart De Wever, ha defensat el ministre de l'Interior belga, Jan Jambon, amb qui comparteix partit, davant dels atacs que ha rebut recentment per part del Partit Popular espanyol. En declaracio... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Marisa fletxa RSC
6 de novembre de 2017, 12.54 h

Com van allargan el cas Gürtel del PP, que surti d'una vegada , el financiament del PP, els sobre sous,la caixa B I tota la merda que estan amagan, Perquè no s'en parla d'això?. Rajoy es considerat franquista autoritario pels belgas.


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Heribert Mir fletxa la Cerdanya
6 de novembre de 2017, 12.47 h

Bé, ha arribat el temps de fer una mica de retrospectiva.
Alguns van dir que no hi hauria cens, ni urnes, ni votacions..., tot això s´ho han hagut de menjar amb patates crues i sense sal !!! .....
Ara que també voldrien el president empresonat i humiliat per la policia i els jutges feixistes, veuen com se´ls hi passa la má per la cara intervenint la justícia belga, fer-los pujar els colors franquistes, que de democràtics no en tenen absolutament res.
No sabem com acabarà tot plegat, l... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
QUERIDO NA ZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS aka como SUPERCAT de Figueras-Gerona: Tus palabras resuenan en mis oídos como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
6 de novembre de 2017, 12.16 h

AHORA QUE UN CONSORCIO DE PERIODISTAS QUE INCLUYE (Le Monde, The Time, The Guardian, etc.) HAN DEMOSTRADO FEHACIENTEMENTE LA CUENTA SUIZA DE TRIAS QUE CUANDO LA DENUNCIO EL MUNDO LA NEGABAIS SOLO PORQUE LO PUBLICO ESE PERIODICO.



JUA JUA JUA JUA JUA JUA JUA JUA JUA


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.