directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 01:42 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Una iniciativa ciutadana vol recollir 55.000 signatures per una candidatura d'unitat civil: Democràcia i Dignitat

Tenen fins el 15 de novembre per recullir tots els suports necessaris

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Amb les forces polítiques preparant les llistes per concòrrer el 21 de desembre per separat ha sorgit una iniciativa ciutadana que necessita reunir 55.000 signatures per fer possible una candidatura com agrupació d’electors, tal i com determina la normativa electoral.
Democràcia i Dignitat
Democràcia i Dignitat
© respublica.cat

Comparteix
   

La iniciativa, liderada per un grup de persones provinents d'espais ideològics diversos, proposa la formació d'una candidatura única de totes les forces polítiques i socials favorables al restabliment de la legalitat democràtica a Catalunya i a l'alliberament dels presos polítics, que tingui com a primer objectiu aconseguir la majoria absoluta de vots i escons a les eleccions del 21D i seguir avançant en el procés constituent de la nova República.
 
Segons el manifest, les eleccions de desembre no poden "un pas enrere en el camí cap a la plena sobirania del nostre poble però, en les actuals circumstàncies, també representen una gran oportunitat pel restabliment de la legitimitat sorgida de les eleccions del 27S de 2015 i que ha estat estroncada pel cop d'estat perpetrat des del govern de Madrid". En aquest sentit, reclama als partits polítics que mirin pels "interessos nacionals, per damunt dels del partit": El camí semblava senzill: crear una gran coalició. Tenen temps fins al darrer minut d'avui, dimarts, dia 7 de novembre.
 
Aquesta iniciativa també s'adreça a les forces sobiranistes no independentistes, i proposen que s'incorporin a la llista unitària per defensar uns punts programàtics compartits i fer front comú per defensar la "democràcia i la dignitat del nostre poble": "Els quatre punts programàtics que plantegem en el nostre manifest són perfectament assumibles per les formacions que s'identifiquen en els Comuns i són el punt de partida per començar el procés constituent que ens porti cap a un futur ple de llibertat, justícia, igualtat, equitat i solidaritat".
 
El termini per assolir les 55.000 signatures acaba el 15 de novembre, data on hauran de presentar els requeriments per formalitzar la llista.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
|| ||☆|| || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || ||☆|| || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Ara ja tenim un estat, la REPUBLICA CATALANA, on la nostra llengua ja no és maltractada, sinó que és oficial en tot l'estat
7 de novembre de 2017, 18.18 h



#1

"Iniciatives ciutadanes per ESMICOLAR CANDIDATURES" ????!!!! QUIN DISBARAT ÉS AQUEST, JOAQUIM??Et sembla un ARGUMENT o simplement un SLOGAN?


Que fins i tot la dròpola de l'Anal·f·Albertu se'n rigui de tu . . . (tot i que podria tractar-se d'una habil maniobra de psicologia inversa . . .)


Podries ARGUMENTAR AMB LÒGICA tot això d'"esmicolar"?? Que cada partit faci la seva no és la NORMALITAT? L'experiència del 27-S NOMÉS VA SER SATISFACTÒRIA PER A CONVERGÈNCIA, que va "co... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
QUERIDO NA ZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS aka como SUPERCAT de Figueras-Gerona: Tus palabras resuenan en mis oídos como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
7 de novembre de 2017, 15.56 h

#1

jua jua jua jua jua jua jua jua

diselo a la cup




Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Joaquim fletxa Juià
7 de novembre de 2017, 15.40 h

No calen mes iniciatives ciutadanes per esmicolar mes les candidatures.
Només una sola candidatura encapçalada per el President Puigdemont


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.