directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 00:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La presentadora de l'InfoK destrossa les difamacions unionistes per haver parlat de presos polítics

El PP denunciarà a la Junta Electoral Central el programa de TV3 pel reportatge sobre els consellers empresonats

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

El Mundo i l'ABC han publicat avui dues peces idèntiques carregant contra l'InfoK, un espai informatiu dedicat als més joves que emet TV3. Les notícies criticaven que una de les peces informatives parlava sobre els presos polítics. En 3 minuts, l'InfoK ho explica amb cura i de la manera més objectiva possible. Però fins i tot el PP ho aprofitarà per denunciar el programa a la Junta Electoral Central.
La mateixa Laia Servera, la presentadora de l'infantil, ha explicat amb detall a Twitter com l'InfoK no és justament un dels telenotícies més polititzats dels que es fan a Europa i, a més, ha posat d'exemple altres canals infantils del continent que han tractat el tema amb normalitat. A més, Servera es mostra "molt cansada" que es torni a repetir un episodi com aquest, ja que l'InfoK ja ha estat criticat i analitzat amb lupa pels seus continguts.
 
El que s'ha criticat és que ahir l'InfoK va explicar la situació política a Catalunya i va posar de manifest que, de la mateixa manera que hi ha persones que pensen que això no és així, hi ha gent que considera que els presidents de l'ANC i Òmnium, així com els consellers empresonats són 'presos polítics'.
 
La presentadora denuncia que les notícies que fan referència a la peça sobre els presos polítics que es va emetre ahir estan esbiaixades i han manipulat frases per a treure-les de context. A més, també explica que la notícia que va presentar no només parla de presos polítics sinó que defineix "altres conceptes difícils d'entendre" per als infants.

TV3 sota inspecció constant del Gobierno

El PP denunciarà davant la Junta Electoral Central el programa. Així ho ha apuntat aquest dimarts en conversa informal des dels passadissos del Senat la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaria. A preguntes d'una periodista sobre aquesta qüestió, Sáenz de Santamaría ha admès que no ha vist el programa però ha assegurant que els nens “mereixen almenys tenir dret a la seva infància, i l’obligació de tots, especialment dels governants i dels directors dels mitjans de comunicació, és com a mínim respectar la infància”. No ha volgut respondre una altra pregunta sobre si –atenent també a l’entrevista de Catalunya Ràdio al president Carles Puigdemont- el seu executiu es penedeix de no haver fet extensiu el 155 als mitjans de comunicació. “Avui per avui hi ha unes eleccions convoca des i és a les Juntes Electorals als qui correspon garantir la neutralitat institucional”.
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
8 de novembre de 2017, 18.31 h

Aquí, al País Valencià ens tenen igual. Clar, mentre ells han pogut manipular C-9 tot estava bé. Quan dubtaven de poder seguir manipulant c-9: El destruïren amb, tanta mala llet, que encara estem intentant esbrinar el camí a seguir. Jo diria que el pp és més dolent que l'Ebola. O mata o destrueix. Ens porten al mateix camí: El Camí de la República Catalana.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
PABLITO fletxa entre Santurce y Tarifa
8 de novembre de 2017, 16.15 h

Esa caterva de fascistas que critican a los catalanes con las más peregrinas excusas, ahora dicen que adoctrinais a los niños, pero aquí en Alcobendas, en el piso de arriba tengo un vecino imbécil que le ensenya a sus hijos a cantar canciones legionarias y el cara al sol


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
PABLITO fletxa entre Santurce y Tarifa
8 de novembre de 2017, 15.53 h


#4 Requetequeridísimo marica falangista

Vale mas que Europa vea lo que están haciendo los catalanes a que vean lo que te estan haciendo a ti tus numerosos novietes cuando tu haces de mujer.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
QUERIDO NA ZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS aka como SUPERCAT de Figueras-Gerona: Tus palabras resuenan en mis oídos como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
8 de novembre de 2017, 11.37 h

EUROPA VE LO QUE ESTAIS HACIENDO

FORZANDO LOS CORTES DE CARRETERA CUATRO CACHORROS DE ARRAN CON EL APOYO DE LOS MOZOS

ESO NO ES HUELGA, SON TUMULTOS ILEGALES

GRACIAS POR HACERLO EN CAMPAÑA ELECTORAL, SOLO HAREIS QUE PERDER VOTOS


ADIOS A LA LISTA UNICA DE NAZIS JUA JUA JUA JUA JUA JUA JUA JUA JUA JUA


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 16
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Tomppa fletxa Sabadell
8 de novembre de 2017, 11.12 h

Problema es. Els espanyols venen de cultura feixista/nazisme/uniformisme/totalitarisme ... no han mai renunciat això, enraonar amb aquella gent es impossible perquè ells creuen que els catalans són estranyes, ells no entenen o no volen entendre que els feixistes van fer un brainwashing total d'ells i ells guanya un munt de diners vivint com feixistes encara avui dia ... es una problema de transició que no es pot guanyar enraonant.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
JORDI fletxa GRANOLLERS
8 de novembre de 2017, 08.30 h

La canalla que viu a Catalunya ha de saber al mes aviat possible que estem en territori envaït per la força de les armes des de fa 3 segles, que fa poques setmanes ens han assaltat el Parlament de Catalunya empresonant als polítics legalment escollits i que la darrera vegada que ha fet sortir forces armades al carrer va ser el 1 d'octubre apallissant a avis i nens indefensos amb porres i fusells. També han de saber que estem dins la recentment creada República Catalana amb lleis diferents ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
7 de novembre de 2017, 23.41 h



Etooooo . . . puèèèèèè . . . de que sus hiba chio a dar clase majistlar chio ohi?

Ha ! sí! chia macuildo !

Ohi us quiria ablá de loh . . . tachiiiiin !!! de loh PLESOH PRORÍTICOH ESOH!


Pa empesá bamoh haber QUÉ EH UN PLESO .

(Un momonto schabaleh, que tengo una hurjensia )

Ave ! ave! avé Maria! A vé si me encuentrah tu la boteya Jumiya que no sé chio en a nonde le mitio !! . . . a! bale, en el cagaero dise tu que taba? buena, que mah da.



Prosiguemo.


Un pleso eh u... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.