directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 16:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Albiol dubta de la lleialtat del PSC per fer front el sobiranisme després de fitxar Espadaler

El PPC proposa als socialistes i Cs punts comuns als programes pel 21-D

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

No donar suport a un govern independentista, rebutjar un "referèndum il·legal" o que proposi la independència de Catalunya i permetre un govern alternatiu a l'independentisme després del 21-D. Aquests són els punts que -segons el president del PPC, Xavier García Albiol-  haurien de compartir els programes electorals del seu partit amb el de C's i PSC. El popular ha demanat als dos parits que van ajudar-lo a implementar el 155 a Catalunya "que tinguin les idees molt clares" i que deixin "per escrit" als seus programes aquesta voluntat. 
Ramon Espadaler i Miquel Iceta, en una imatge d'arxiu
Ramon Espadaler i Miquel Iceta, en una imatge d'arxiu
© Maria Belmez

Comparteix
   


Etiquetes
En aquest sentit, Albiol ha criticat la decisió del PSC d'incorporar l'exconseller del Govern Mas i exlíder d'Unió, Ramon Espadaler, a les seves llistes; tal com ha fet  aquest matí la líder de C's a Catalunya, Inés Arrimadas, en retreure als socialistes que s’aliïn amb “un conseller que va organitzar el 9-N” i és part “del problema” actual. El president del PPC ha augurat -pel seu nou "fitxatxe independentista", que va participar de la consulta del 2015 i era el responsable dels Mossos en aquell moment- que el PSC no acceptarà la seva proposta. Amb tot, els ha instat (també a C's) a "assumir compromisos públics" per tal que els seus votants sàpiguen què farà cada partit.

Albiol ha explicat que les llistes del PPC de cara als comicis del 21-D no estan tancades i que esperen fer-ho en les properes hores. Ha dit que hi pot haver alguna "sorpresa important" però ha asseverat que "a diferència del PSC, el PPC no ha anat a buscar cap independentista".

També ha assegurat avui que encara no ha parlat amb PSC i C's, però ha proposat públicament a les dues formacions portar "un, dos o tres punts" comuns als seus programes electorals amb certs compromisos. "Deixar molt clar si cal per escrit que no pactarem amb els partits independentistes, que no permetrem un referèndum i que volem avançar en tornar la normalitat i institucional a la Generalitat i la recuperació econòmica", ha detallat. I ha insistit que és necessària la unió de les tres forces davant l'independentisme: "El PSC no ho podrà fer sol, Cs no ho podrà fer sol i el PPC no ho podrà fer sol. L'única possibilitat que tenim és anar de la mà el 21-D", ha dit per demanar que després dels comicis aquesta aliança eviti un nou govern independentista. 

 
 
 
 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
10 de novembre de 2017, 12.26 h

Aquest peculiar personatge del grup zoològic al que pertanyem, de fet sempre dubta, com ho fan els tímids; basta observar quan parla les arrugues de la front, com posa els dits polze i índex, com articula les vocals.... I això, que pot formar part d'un complex d'inferioritat, s'amaga tant en les seves conviccions com en els dubtes. La convicció que es van usar nens com escuts és antológica. Per a asegurar-se que segueix la línia inmoral, indecent i pecaminosa del cap del partit més cor... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
fora botiflers fletxa Catalunya
9 de novembre de 2017, 20.37 h

Albiol és el compendi de la misèria humana, reuneix a la seva persona tots els defectes possibles i per descobrir! Cap dia perd l'ocasió per caure una mica més baix. Reuneix les millors credencials per militar al PP


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
|| ||☆|| || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || ||☆|| || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Ara ja tenim un estat, la REPUBLICA CATALANA, on la nostra llengua ja no és maltractada, sinó que és oficial en tot l'estat
9 de novembre de 2017, 19.49 h



L'Albiol ha demostrat sempre ser un troç de quòniam amb la intel.ligència d'un cuc de la col, però en aquest cas crec que la sevamalfuançaa té un punt de lògica.


En Ramón Espadaler, en fer el salt mortal passant de ser conseller de Medi Ambient i després d'Interior a la Generalitat amb CiU, a afiliar-se al PSC . . . és gaire de fiar , qui fa això?



Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.