directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 03:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La reunió entre Asens i Puigdemont descol·loca el PSC i PPC a l'Ajuntament de Barcelona

Els partits unionistes al consistori demanen explicacions sobre el cost del viatge del segon tinent d'alcalde a Brussel·les

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

El tinent d'alcaldia de Barcelona, Jaume Asens, es va reunir dijous amb el president Carles Puigdemont aprofitant la seva visita a Brussel·les on ha presentat al Parlament Europeu un informe sobre les càrregues policials de l'1-O. Amb una foto a Twitter amb el president, Asens ha assegurat que des de Barcelona donen "suport al govern legítim de la Generalitat". Paral·lelament, el tinent d'alcalde va carregar contra el PSC per concórrer el 21-D amb Units per Avançar, que va titllar de "dreta homòfoba i ultracatòlica".
El president Carles Puigdemont i el tinent d'alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Asens, junts en una fotografia que el segon ha penjat al seu compte de Twitter
El president Carles Puigdemont i el tinent d'alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Asens, junts en una fotografia que el segon ha penjat al seu compte de Twitter
© @jaumeasens

Comparteix
   


Etiquetes
Tanmateix, Asens ha afirmat aquest divendres que, en el marc de la seva visita a Brussel·les, "tenia sentit" visitar el president i la resta de consellers que es troben a la capital belga per traslladar-los el seu "suport com a Ajuntament".
 
El tinent d'alcaldia de Barcelona ha destacat que Puigdemont està "bé d'ànims i molt convençut d'allò que està fent". Tanmateix, Asens ha dit que el president Puigdemont és "conscient del dramatisme de la situació" i que està "molt preocupat per la situació" dels consellers empresonats".
 
Amb tot, els grups municipals de Cs i PP al consistori de Barcelona han exigit que Asens doni explicacions sobre el cost del viatge a Brussel·les, on ha presentat les conclusions de l'informe del servei d'atenció a víctimes d'agressions policials de l'1-O que va obrir l'Ajuntament el passat 2 d'octubre.
 
"Jo m'interesso pels diners amb què has pagat el viatge per veure l'expresident fugat", ha dit a Twitter la líder de C's, Carina Mejías. I ha afegit l'etiqueta 'No amb els nostres diners'. A més, ha sentenciat que Colau segueix sent "aliada del separatisme".
 
Per la seva part, el popular Alberto Fernández Díaz constata en un comunicat que Ada Colau és "l'advocada" de Puigdemont a Brussel·les, "ciutat que s'ha desplaçat Asens per contribuir a l'estratègia de l'independentisme i criticar el govern d'Espanya pel passat 1-O", ha sentenciat.
 
Amb això, el PPC demanarà explicacions en la propera comissió de Presidència sobre les raons, el cost i l'agenda del viatge d'Asens a Brussel·les, centrat en la presentació al Parlament Europeu de l'informe que va fer l'Ajuntament sobre les càrregues policials de l'1-O.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Fd'A. fletxa Calders
11 de novembre de 2017, 12.01 h

El cost del viatge, l'agenda i "els nostres diners", no tènen cap importància davant els milions robats pel PP com s'està demostrant dia rera dia. Voler desprestigiar a algú quan tu ja no tens cap prestigi, és ridícul ( i vergonyòs el que cobra en Garcia Albiol cada mes per difamar i no fer res de profit).


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.