directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 11:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

[Vídeo] Obsessió espanyola amb Rússia i Veneçuela per justificar la seva mala imatge davant Catalunya

Ahir el ministre, TVE1 i avui El País afirmen que Putin està darrere d'una conspiració contra l'Estat

Comentaris 8  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

La intransigència del govern de Mariano Rajoy, la duresa de l'aplicació del 155 i les sentències de presó preventiva sense fiança per polítics catalans, juntament amb els cops de porra de l'1-O dels piolins i la nefasta gestió internacional del ministre d'afers exteriors Alfonso Maria Dastís (i amb un precedent recent com la gestió anglesa amb Escòcia) han fet caure en picat la imatge espanyola.
el pais
Notícia de El País

Comparteix
   


Etiquetes
Ara, una vegada més, la maquinària de l'Estat es torna a posar en marxa per intentar fer pujar la moral als seus i, també, per amagar les seves pròpies vergonyes. És el que va fer ahir el portaveu del Gobierno Iñigo Méndez de Vigo, que va assegurar que Rússia i Veneçuela estarien darrere de perfils anònims a les xarxes fer córrer rumors falsos.
 
A partir d'aquí, via lliure pels mitjans espanyols per a començar a inculcar a l'opinió pública que hi ha una campanya internacional duta a terme per Putin i Maduro i amb complicitats com les figures de Julian Assange, per fer mal a la imatge d'Espanya amb rumors, difamacions i falsedats sobre com estan gestionant el procés català.
 
De fet, qui se'n du la medalla d'or és El País amb un article que podria semblar perfectament de El Jueves, si no fos perquè el firma el mateix David Alandete, director adjunt de El País. En un gràfic, assegura que els perfils de les xarxes socials que més compartien informació "falsa" sobre Espanya un 32% eren de Veneçuela i un 30% de Rússia.
 
Ahir, al debat de 'La Noche en 24h' de TVE també es van dedicar a recordar els interessos de Putin per a desestabilitzar Europa i que una de les eines que hauria utilitzat per aconseguir-ho era donant suport als independentistes.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#8
agromenauer fletxa gracies Chiquito EPD
14 de novembre de 2017, 00.35 h

#7 franquista


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
QUERIDO NA ZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS aka como SUPERCAT de Figueras-Gerona: Tus palabras resuenan en mis oídos como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
12 de novembre de 2017, 14.12 h

#6

adif ha confirmado que la foto es verdadera

https://www.google.es/search?safe=active&rlz=1C1AOHY_esES708ES708&ei=e0gIWpG7HpLaUoXkOg&q=ADIF+FOTO+TREN&oq=ADIF+FOTO+TREN&gs_l=psy-ab.12...3319.3319.0.4684.1.1.0.0.0.0.471.471.4-1.1.0....0...1.1.64.psy-ab..0.0.0....0.I3wJs9G-Ei8

como tambien er verdadera la historia de las cuentas de pujol (Que cony es la UDEF?) y de Trias que ha tenido que confesar lo de sus cuents en el extranjero diciendo que el NO SABIA NADA. JUA JUA JUA JUA JUA JUA JUA


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
joddi fletxa Barcelona
12 de novembre de 2017, 13.33 h

A Espanya es veu que deuen donar el títol de periodista a qualsevol que ho demani. No diguem dels periodistes caps d'informatius, doncs es vergonyós la professionalitat que demostren tenir.

Si entenem que un professional del periodisme és una persona titulada que recull aconteixements d'origens contrastats i publicar-los per informar al ciutadà sense posar-hi cullerada sobre opinions pròpies, pregunto jo, quants compleixen aquest requisit a Espanya.

Un exemple, del que dic es el del peri... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
12 de novembre de 2017, 13.31 h

Si Europa diu que Espanya és una democracia tot i que reconeix que es van passar amb la violencia, però que son "asuntos internos", només faltava que afegissin "sin importancia"... llavors en Rajoy amb el seu "criteri" veu que aixó és Xauxa i endavant les atxes. I potser aqui li donaria la raó, però que nosaltres n'hem de fugir com gat escaldat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Dídac Garcia fletxa Barcelona
11 de novembre de 2017, 20.06 h

#3 Els franquistes sempre han fet el mateix. A qui volen enredar ?.... Són una púrria de gent !


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Vicen´ç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
11 de novembre de 2017, 15.30 h

Absurd!

Els absolutistes critiquen als altres del que fan ells!


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
QUERIDO NA ZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS aka como SUPERCAT de Figueras-Gerona: Tus palabras resuenan en mis oídos como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
11 de novembre de 2017, 14.15 h

ya hace años que usa y europa estan comprobando que rusia esta detras de assange y todo lo que sirva para atacar a europa, especialmene tras la charlotada del referendum de crimea


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
11 de novembre de 2017, 13.43 h

...mitjans espanyols per a començar a inculcar a l'opinió pública que hi ha una campanya internacional duta a terme per Putin i Maduro... Espanya envairà la República Catalana pel mar... Doncs els vaixells que es veien això indicava. Però bo. Que més dona el que diguen els borbònics. La culpa és de Rússia, Veneçuela o la Xina. No pot ser la mala administració, la corrupció pepera, la mafiosa conducta contra la República Catalana. No, podria ser, fins i tot culpa del "cha cha cha"... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.