directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 de juliol de 2024 04:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Podem Terres de Lleida es dissol davant el que consideren "actitud autoritària" d'Iglesias i Echenique

Asseguren que Podemos "ja no és una organització transversal" i que no s'hi senten identificats

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

ACN Lleida .- El cercle de Podem a les Terres de Lleida ha anunciat a través d'un comunicat que es dissol perquè no se senten identificats "amb forma de fer política i amb el projecte actual de Podemos", una formació que, segons asseguren, "ha deixat de ser aquella eina que molts pensàvem que faria possible acabar amb el règim del 78, amb la qual podríem donar-li la volta al tauler i acabar amb la corrupció i la desigualtat social". En el text al·leguen que Podemos "ja no és una organització transversal" i acusen Pablo Iglesias i Pablo Echenique de tenir una "actitud autoritària" en la línia de la "deriva impositiva" de la direcció del partit a Madrid. Assenyalen com a exemples d'aquesta actitud la destitució del Comitè de Garanties per denunciar l'incompliment dels acords de Vistalegre II o, en el cas de Catalunya, la consulta per fer dimitir al ja exsecretari general de Podem Catalunya Albano-Dante Fachín i que consideren que es va fer "sense les mínimes garanties legals" i que "incompleix els estatuts i els documents interns".
podem, terres de lleida
Podem Terres de Lleida

Comparteix
   


Etiquetes
Al comunicat que es va penjar aquest divendres a la nit al Facebook de Podem Terres de Lleida els integrants també mostren el seu enuig pel fet que s'han assabentat que "les llistes per concórrer a les eleccions del pròxim 21-D ja estan confeccionades, la qual cosa suposa una greu irregularitat", ja que, segons recorden, els estatuts de Podemos fixen que cal fer unes primàries prèvies per elegir els candidats. 
 
Entenem que aquesta ingerència és totalment inacceptable per a un partit que vol construir les seves estructures i prendre les decisions de baix a dalt donant el protagonisme a les bases. 
I finalment la imposició d’una gestora des de Madrid per dirigir Podem Catalunya sense tenir en compte als inscrits catalans és una altra prova de què les formes d'organització i presa de decisions no es diferencien de la resta de partits i amb una dinàmica opaca i manca total de transparència", afegeixen.
 
Per tot plegat, conclouen que "el Cercle de Podem Terres de Lleida lamenta profundament aquesta situació i em acordat entre totes que l'única sortida raonable és dissoldre definitivament el cercle i tramitar la baixa com a inscrites a Podemos, ja que no ens sentim identificats amb aquesta forma de fer política i amb el projecte actual de Podemos. Avui, Podemos no és per a nosaltres el partit al qual ens vàrem integrar a l'agost del 2014 i, per tant, no té cap sentit seguir representant-lo".
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
agromenauer fletxa gracies Chiquito EPD
11 de novembre de 2017, 18.18 h

#2 franquista


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
QUERIDO NA ZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS aka como SUPERCAT de Figueras-Gerona: Tus palabras resuenan en mis oídos como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
11 de novembre de 2017, 14.30 h

Amnistía Internacional considera que el Govern cesado y los presidentes de ANC y Òmnium no son "presos de conciencia"
La organización destaca que todos ellos están acusados de actuaciones tipificadas como delito

http://www.elperiodico.com/es/politica/20171109/amnistia-internacional-considera-politicos-presos-no-son-presos-conciencia-6412157





El Parlamento flamenco ha rechazado por amplia mayoría este miércoles una moción presentada por el partido de extrema derecha Vlaams Belang par... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
11 de novembre de 2017, 13.27 h

podemos i les conseqüències de voler manar en un altre país. Una unió forçada per les armes i amb l'únic fi de ser més grans volent mantenir les colònies sotmeses al segle XXI.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Els sabaters que facin sabates i els turistes que ajudin a millorar la vida de tots

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.