directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 00:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

Barcelona acollirà els Mundials de Natació del 2013

La capital catalana ha estat escollida per unanimitat per la FINA

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La Federació Internacional de Natació (FINA) ha escollit per unanimitat la ciutat de Barcelona com la seu dels Mundials de l'any 2013. La capital catalana tornarà a acollir els millors nedadors del món deu anys després dels darrers mundials de l'any 2003. Barcelona, Hamburg, Moscou, Sydney i Seul integraven la llista de ciutats candidates a substituir Dubai, assignada inicialment com a seu dels propers mundials però que s'ha retirat al·legant dificultats econòmiques derivades de la crisi. La candidatura barcelonina compta amb el suport de l'ajuntament de la ciutat, el Consell Superior d'Esports de l'Estat (CSD), la Reial Federació Espanyola de Natació (RFEN) i la Federació Catalana de Natació (FCN).

Comparteix
   


Etiquetes
La decisió s'ha pres en el preàmbul de la primera Convenció Mundial de Natació, que reuneix 150 països a Punta del Este, a l'Uruguai.

El president de la FCN, Enric Bertrán, ha destacat, a través d'un comunicat de premsa, que és 'un honor poder formar part de nou de la història de la natació mundial' i ha agraït la 'confiança' dipositada en Barcelona. 'Des d'ara mateix, la Federació Catalana de Natació es posarà a treballar per poder oferir tota la col·laboració en l'organització i l'èxit d'aquest esdeveniment', ha afegit.

La Real Federació Espanyola de Natació, per la seva banda, ha destacat les característiques de Barcelona com a ciutat 'cosmopolita i avantguardista' que ja compta amb l'experiència d'haver organitzat els Jocs Olímpics del 1992 i els Mundials de Natació del 2003.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.