directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 20:42 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

El Palau de la Música obre la seva programació a l'escena musical catalana actual amb el cicle BandAutors

Dedicat al rock, el pop i la cançó d'autor

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El Palau de la Música Catalana obre la seva programació a l'escena musical catalana actual amb el cicle BandAutors, dirigit per Enderrock i dedicat al rock, el pop i la cançó d'autor. Des de l'octubre i fins a l'abril, passaran per l'emblemàtic escenari del Palau Sanjosex, Els Pets, Els amics de les Arts, Mishima, Roger Mas amb la Cobla Sant Jordi i Pep Gimeno 'Botifarra' amb Miquel Gil. Cada mes, els músics protagonitzaran un concert singular que tindrà, entre els artistes convidats, Òscar Briz i Ivette Nadal. La presidenta del Palau, Mariona Carulla, ha assegurat que el cicle suposa una 'novetat' per la institució i un 'reconeixement' a una nova generació de músics emergents dels Països Catalans.
bandautors, palau de la música, sanjosex, roger mas, els pets, els amics de les arts
Comparteix
   


Etiquetes
La creació el cicle BandAutors al Palau de la Música suposa l'obertura de la programació de la institució a nous gèneres com el pop, el rock i la cançó d'autor, i als nous músics de l'escena actual catalana, hereva de la Nova Cançó i del pop anglosaxó. Es tracta de sis concerts singulars repartits entre l'octubre i l'abril del 2011 on la qualitat artística i l'estrena de nous espectacles és el criteri principal. Mariona Carulla, presidenta de la institució, no ha descartat que el cicle tingui continuïtat.

El grup Sanjosex, liderat pel cantant bisbalenc Carles Sanjosé, serà el primer en pujar a l'escenari el pròxim 15 d'octubre en un concert on l'artista convidat, el valencià Òscar Briz, presentarà el seu nou disc 'L'estiu'.

Al cap d'un mes, el 16 de novembre, la banda de pop-rock més longeva de tots els temps, Els Pets, actuarà per primera vegada al Palau de la Música, on celebrarà els seus 25 anys de carrera amb l'estrena d'un espectacle acústic per a teatres. Tindran, com a artista convidada, la jove Ivette Nadal que presentarà el seu darrer treball 'A l'esquena de l'elefant'.

Substituint el concert de Pascal Comelade, que queda ajornat sense una data determinada, durant el mes de desembre es farà un concert de Nadal amb una banda fixa de músics i diferents artistes convidats. Ja al gener, obrirà l'any el concert dels dos cantadors valencians Pep Gimeno 'Botifarra' i Miquel Gil. Aquest últim presentarà el seu nou treball discogràfic, encara no publicat.

Als mesos de febrer i març arriba el torn de dos dels grups amb més rellevància del moment, Els amics de les Arts i Mishima. Els primers tancaran la gira del disc 'Bed & Breakfast', que els ha portat a fer 45 concerts en només tres mesos. Els segons prometen un recital exclusiu i molt especial amb el seu darrer treball 'Ordre i aventura'.

La veu més reconeguda de l'actual cançó d'autor, Roger Mas, serà l'encarregada de tancar aquest primer cicle amb una actuació conjunta amb la Cobla Sant Jordi, d'on provenen els músics que l'acompanyen habitualment.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.