directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 15:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

'Gent Valenta', nou eslògan electoral d'ERC

La formació l'ha presentat aquest dimarts juntament amb el web de campanya

Comentaris 56  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 14 vots )
carregant Carregant

ERC ja té eslògan i web de campanya per lliurar la dura batalla electoral. La formació independentista ha presentat aquest dimarts el seu actiu de campanya que girarà entorn de la valentia. Apel·lant el lideratge per conduir el país cap a la independència i per superar la crisi econòmica, Gent Valenta és l'eslògan escollit pels republicans, una metàfora d'un país amb futur, un fil argumental que ja recull el llibre 'El país que tenim', on Puigcercós conversa amb 16 catalans emprenedors i que es va presentar la setmana passada. Per visualitzar el compromís de Puigcercós amb la 'cultura de l'esforç', es mostraran en el web diversos exemples de superació personal d'emprenedors catalans que, tot i l'adversitat, s'han sabut reinventar en temps difícils.

Comparteix
   


Etiquetes
La voluntat d'Esquerra és apel·lar a un vot compromès amb la independència i més fidel a les sigles del partit de Puigcercós en un context de crisi econòmica i de divisió de l'independentisme que podria dispersar el vot dels seus simpatitzants tradicionals. En aquest sentit, els republicans volen convèncer el seu electorat que decidir-se pel partit de Macià i de Companys és una decisió 'valenta' en l'actual context polític i econòmic, i criden a fer-los confiança per aconseguir que el partit lideri el procés cap a l'Estat català.

Pels republicans, aquesta és la millor recepta per sortir de la crisi i afrontar el repte més gran que té Catalunya com podria ser el de constituir-se en un estat propi que, al seu entendre, no és immediat però no està tan llunyà com fa uns anys.

Aquest apropament als emprenedors ja el va voler evidenciar l'equip de campanya de Puigcercós amb un sopar multitudinari amb 800 emprenedors a les Drassanes de Barcelona en el va significar per ERC el començament del curs polític.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#56
Santi fletxa Castellar del Vallès
29 de setembre de 2010, 16.40 h

Manel, que després d'haver-nos fet la vida impossible us vulgueu apuntar el tanto de les Consultes Independentistes no té nom...
El moviment independentista l'hem fet els ciutadans, desde els DeuMil a Brusseles, la ILP pel referendum d'Indenpendència rebutjat per tots (ERC inclosa) i la valentia d'un alcalde (Carles Móra, nº2 a les llistes de Reagrupament) i un regidor de les CUP (Ximenis) van tirar endavant les consultes contra tot l'establishment polític que li feien el buit... VERGONYA... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#55
Manel fletxa Barcelona
29 de setembre de 2010, 12.33 h

#54 Santi, aquest "establishment" que dius, porta dècades atacant ERC, i donant-li sistemàticament menys diputats dels que acaba treient, elecció rera elecció, i això des de molt abans que sortissin RCat i SCI.

Per cert, encara espero que em donis una sola prova d'aquesta "traïció" que se suposa que ha fet ERC, quan resulta que, amb només una vintena escassa de diputats, ha aconseguit que,per primer cop, els partidaris de la independència superin els contraris. Si això és ser "tra... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#54
Santi fletxa Castellar del Vallès
29 de setembre de 2010, 11.51 h

Manel, l'explicació és ben fàcil: Reagrupament i Solidaritat Catalana treuran molts més vots que ERC. Pero les enquestes les fa "l'establishment" político-mediàtic, que estan distorsionant la realitat que es palpa al carrer.
ERC s'ha autodestruit traint als catalans, els votants no som tan idiotes com us penseu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#53
Manel fletxa Barcelona
29 de setembre de 2010, 11.43 h

#52 Santi, i com és que les MATEIXES enquestes diuen que és TOT l'independentisme, i no només ERC, qui treurà menys dels 21 diputats d'ERC actuals, si l'independentisme puja? No serà perquè l'explicació és una mica complexa?

Per exemple, si la Terra gira al voltant del Sol, i la Humanitat s'ha passat mil·lennis pensant que era el Sol que girava al voltant de la Terra, no serà perquè la segona explicació, tot i ser falsa, és més fàcil d'entendre que la primera?

Amb ERC passa el... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#52
Santi fletxa Castellar del Vallès
29 de setembre de 2010, 08.03 h

Veig que els fanàtics sectaris han reacccionat... Si ara hi ha un 40% d'independentistes "gràcies" a ERC (jo diria malgrat els inútils botiflers d'ERC, en fi...), com és que perdreu la meitat dels diputats? com és que, havent-hi el triple d'independentistes ara que al 2003, teniu unes espectatives de vot tan baixes? no pot haver influit (potser) haber pactat amb els enemics de la independència, amb els espanyolistes? i a més a més pijantse a sobre dels votants. Amb la escusa tant estúp... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#51
Quim fletxa PPC
29 de setembre de 2010, 00.57 h

#49 És clar la independència és una cosa tant fàcil d´aconseguir que els que la aconseguiran en un tres i no res seran els de Ciu quan no l´han volguda mai o els dels clubs de fans amb 3 0 4 diputats cadascú, més o menys al gener. Si es confirmen les enquestes i ERC queda amb només 12 diputats tindrem la Independència molt rapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiddd amb menys diputats independentistes i a sobre dividits. Com d´ intel·ligents arriben a ser, oi santi?.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#50
Manel fletxa Barcelona
29 de setembre de 2010, 00.57 h

#49 Sí, tens raó, ERC va lenta. I saps per què? Perquè amb només 23 i 21 diputats, ha hagut d'esperar 7 anys per aconseguir que per primer cop els partidaris de la independència superin els contraris. Si en lloc d'una vintena escassa, n'hagués tingut directament 68, seríem independents des de l'endemà de les eleccions.

Ja ho saps, doncs: ERC aconsegueix RESULTATS, i si vols que vagi més ràpid, vota-la i fes que arribi més ràpidament als 68 diputats.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#49
Santi fletxa Castellar del Vallès
28 de setembre de 2010, 23.10 h

Es veu que s'han equivocat al escriure l'eslogan, volien dir "Gent va lenta"... i tan lenta, amb ells la independència sens farà eterna! ,-)


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#48
Manel fletxa Barcelona
28 de setembre de 2010, 22.45 h

#47 Mira Pasqual, quan dius que "ERC no inspira confiança", però només et bases en falsedats o afirmacions sense CAP argument, perdona però qui NO inspira gens de confiança no és ERC, ets TU. Au, si vols, intenta argumentar el que dius, com jo he argumentat el que he dit, i després si vols ho discutim. Mentrestant, no fas més que confirmar que, efectivament, tens motius molt inconfessables per tenir aquest odi a ERC.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#47
28 de setembre de 2010, 22.41 h

#16, Manel, ni odi ni motius inconfessables. Tant sols que l'actual ERC no inspira confiança i vull alertar als compatriotes perquè s'ho pensin dues vegades mentre hi hagin altres opcions. Espero i confío poder votar de nou ERC en un futur proper. Treballeu per a que això sigui possible al 2014.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.