directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 14:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PDeCAT perfilarà les llistes aquest dimecres amb Anglada i Borràs entre els candidats

El partit concorre a les eleccions del 21-D dins la candidatura de Junts per Catalunya

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Alba Garcia Àvila | Les llistes del PDeCAT per concórrer a les eleccions del 21-D dins la candidatura de Junts per Catalunya, encapçalada pel president Carles Puigdemot, s'enllestiran aquesta tarda en el Consell Nacional que el partit celebra a les 19.00h. Pel que fa als integrants, hi ha noms que sonen més fort que d'altres.
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont i el delegat del Govern de la Generalitat a França i Suïssa, Martí Anglada
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont i el delegat del Govern de la Generalitat a França i Suïssa, Martí Anglada
© Segura A

Comparteix
   


Etiquetes
El delegat del govern cessat a França, Martí Anglada i la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs podrien formar part d'aquesta llista, segons informa Europa Press.
 
Tanmateix, el president de l'ANC, Jordi Sànchez, empresonat a Soto del Real, tindria presència en la candidatura a diferència de Jordi Cuixart, que va descartar qualsevol oferiment.
 
Sí està confirmada la incorporació d'Hèctor López Bofill a la llista, professor de Constitucional que havia estat dirigent de Solidaritat per la Independència.
 
En aquest sentit, estarien els consellers empresonats, Jordi Turull, Josep Rull, Joaquim Forn i Meritxell Borràs i els consellers Lluís Puig i Clara Ponsatí que són a Brussel·les. 
 
Amb la voluntat de configurar una llista àmplia i transversal, es preveu que s'incorpori noms d'independents, del sector de l'esport i la gastronomia, entre d'altres, segons les fonts consultades per Europa Press.
 
Malgrat sonar com a possibles integrants, Neus Munté i Miquel Buch, finalment no està assegurada la seva presencia a la candidatura, sobretot la de Munté.
 
Pascal i Bonvehí no estaran a la candidatura
 
La coordinadora general del PDeCAT va renunciar a estar a la candidatura i, segurament, tampoc hi vagi el coordinador d'Organització, David Bonvehí.
 
També, segons Europa Press, ambdós volen centrar-se a consolidar el partit i preparar-lo per a les eleccions municipals del 2019.
 
Data límit per presentar la llista a la Junta Electoral
 
No es descarta que, de la mateixa forma que ERC, es deixin vacants a les llistes a l'espera que es concretin altres noms, fins divendres, data límit per presentar la llista definitiva a la Junta Electoral Central.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.