directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 28 d'abril de 2024 13:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Els aliats de la CUP per les eleccions del 21 de desembre

Pirates de Catalunya se suma a la candidatura cupaire però Procés Constituent decideix no concórrer als comicis

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

A.S. | Després d'un intens procés de negociació a diverses bandes, finalment Pirates de Catalunya participarà en les eleccions del pròxim 21 de desembre dins de les llistes de CUP - Crida Constituent. Malgrat tot, Procés Constituent ha explicat en un comunicat que els cupaires i ells no concorreran plegats a les eleccions del 21 de desembre.
Primer pla d'Anna Gabriel, durant l'Assemblea Extraordinària que CUP-CC
Primer pla d'Anna Gabriel, durant l'Assemblea Extraordinària que CUP-CC
© Maria Belmez

Comparteix
   


Etiquetes
La CUP, a ulls del Partit Pirata, reuneix les condicions que l'Assemblea General de Pirates demanava per considerar la proposta: defensa del referèndum de l'1-O, defensa de la República refrendada en aquest referèndum i construcció d'una república des de baix.

Així doncs, aquesta candidatura comptarà amb la presència de membres de Pirates de Catalunya, escollits en primàries, i es valora com una oportunitat per impulsar l'ideari pirata dins d'un futur grup parlamentari de la CUP-Crida Constituent.

En les pròximes hores es confirmaran els noms i les posicions dels candidats del partit, i començaran les primeres reunions de treball per afrontar la campanya electoral.

Procés Constituent en l'àmbit municipal

Procés Constituent i la CUP no concorreran plegats a les eleccions del 21-D. La decisió arriba després que no s'hagi pogut concretar una proposta de confluència a l'entorn dels objectius plantejats per Procés Constituent.

Alguns d'aquests objectius passen per la sobirania nacional i l'apoderament ciutadà, un procés constituent d'iniciativa ciutadana, combat del neoliberalisme, agermanament amb la lluita per a l'alliberament polític dels pobles i nacions oprimides o alliberament dels presos polítics, defensa de les institucions catalanes i rebuig de l'aplicació de l'article 155.
 
Tot i que no s'hagi pogut concretar aquesta proposta de confluència, els dos actors constaten que cal continuar la col·laboració que hi ha en l'àmbit del municipalisme i que cal seguir ampliant els marcs d'entesa en el territori. També s'ha dit que hi ha coincidència en la línia programàtica i que s'està obert a col·laborar un cop passades les eleccions del 21-D.

Després del 21-D
 
A banda, Procés Constituent es compromet a col·laborar i afavorir qualsevol plataforma unitària i transversal que pugui sorgir després de les eleccions del 21-D per defensar les llibertats, els drets laborals i socials, i promoure els espais democràtics i la sobirania.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
16 de novembre de 2017, 12.51 h

RECOLLIREU MOLTS VOTS, AL CAP I A LA FI, SOU L'ÚNICA ESQUERRA QUE QUEDARÀ A LA REPÚBLICA ELS QUE SE'N DIUEN A MÉS DE NACIONALISTES ESPANYOLS, ICV. HA ESDEVINGUT UNA AGÈNCIA DE COL·LOCACIÓ AMB NEPOTISME, I etc. ENDAVANT CUP!


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
QUERIDO NA ZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS aka como SUPERCAT de Figueras-Gerona: Tus palabras resuenan en mis oídos como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
16 de novembre de 2017, 12.39 h

QUE PENA ME DAN LOS SEPARATISTAS

CUANTA FRUSTRACION QUE GESTIONAR. NO OLVIDEIS LA DOSIS DIARIA DE VALIUM Y FORTASEC

LA JAURIA NAZISTA ES UN SALVESE QUIEN PUEDA. EL FUIGDEMONT SE INVENTA LA LISTA JUNTS PER MI O PER SALVAR EL MEU CUL, LOS DE ERC NO QUIEREN NI QUE LOS VEAN CERCA DE LOS DE CDC, LOS DE LA CUP SE TRAGAN LOS PRINCIPIOS Y LEGITIMIZAN LAS ELECCIONES PRESENTANDOSE, NO HAY UN SOLO DIRIGENTE QUE AHORA DIGA QUE NO ESTABAN PREPARADOS , QUE SOLO HABLABAN DE LO BUENO Y NO DE LO MALO, QUE HAY... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.