directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 20:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Els aliats de la CUP per les eleccions del 21 de desembre

Pirates de Catalunya se suma a la candidatura cupaire però Procés Constituent decideix no concórrer als comicis

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

A.S. | Després d'un intens procés de negociació a diverses bandes, finalment Pirates de Catalunya participarà en les eleccions del pròxim 21 de desembre dins de les llistes de CUP - Crida Constituent. Malgrat tot, Procés Constituent ha explicat en un comunicat que els cupaires i ells no concorreran plegats a les eleccions del 21 de desembre.
Primer pla d'Anna Gabriel, durant l'Assemblea Extraordinària que CUP-CC
Primer pla d'Anna Gabriel, durant l'Assemblea Extraordinària que CUP-CC
© Maria Belmez

Comparteix
   


Etiquetes
La CUP, a ulls del Partit Pirata, reuneix les condicions que l'Assemblea General de Pirates demanava per considerar la proposta: defensa del referèndum de l'1-O, defensa de la República refrendada en aquest referèndum i construcció d'una república des de baix.

Així doncs, aquesta candidatura comptarà amb la presència de membres de Pirates de Catalunya, escollits en primàries, i es valora com una oportunitat per impulsar l'ideari pirata dins d'un futur grup parlamentari de la CUP-Crida Constituent.

En les pròximes hores es confirmaran els noms i les posicions dels candidats del partit, i començaran les primeres reunions de treball per afrontar la campanya electoral.

Procés Constituent en l'àmbit municipal

Procés Constituent i la CUP no concorreran plegats a les eleccions del 21-D. La decisió arriba després que no s'hagi pogut concretar una proposta de confluència a l'entorn dels objectius plantejats per Procés Constituent.

Alguns d'aquests objectius passen per la sobirania nacional i l'apoderament ciutadà, un procés constituent d'iniciativa ciutadana, combat del neoliberalisme, agermanament amb la lluita per a l'alliberament polític dels pobles i nacions oprimides o alliberament dels presos polítics, defensa de les institucions catalanes i rebuig de l'aplicació de l'article 155.
 
Tot i que no s'hagi pogut concretar aquesta proposta de confluència, els dos actors constaten que cal continuar la col·laboració que hi ha en l'àmbit del municipalisme i que cal seguir ampliant els marcs d'entesa en el territori. També s'ha dit que hi ha coincidència en la línia programàtica i que s'està obert a col·laborar un cop passades les eleccions del 21-D.

Després del 21-D
 
A banda, Procés Constituent es compromet a col·laborar i afavorir qualsevol plataforma unitària i transversal que pugui sorgir després de les eleccions del 21-D per defensar les llibertats, els drets laborals i socials, i promoure els espais democràtics i la sobirania.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
16 de novembre de 2017, 12.51 h

RECOLLIREU MOLTS VOTS, AL CAP I A LA FI, SOU L'ÚNICA ESQUERRA QUE QUEDARÀ A LA REPÚBLICA ELS QUE SE'N DIUEN A MÉS DE NACIONALISTES ESPANYOLS, ICV. HA ESDEVINGUT UNA AGÈNCIA DE COL·LOCACIÓ AMB NEPOTISME, I etc. ENDAVANT CUP!


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
QUERIDO NA ZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS aka como SUPERCAT de Figueras-Gerona: Tus palabras resuenan en mis oídos como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
16 de novembre de 2017, 12.39 h

QUE PENA ME DAN LOS SEPARATISTAS

CUANTA FRUSTRACION QUE GESTIONAR. NO OLVIDEIS LA DOSIS DIARIA DE VALIUM Y FORTASEC

LA JAURIA NAZISTA ES UN SALVESE QUIEN PUEDA. EL FUIGDEMONT SE INVENTA LA LISTA JUNTS PER MI O PER SALVAR EL MEU CUL, LOS DE ERC NO QUIEREN NI QUE LOS VEAN CERCA DE LOS DE CDC, LOS DE LA CUP SE TRAGAN LOS PRINCIPIOS Y LEGITIMIZAN LAS ELECCIONES PRESENTANDOSE, NO HAY UN SOLO DIRIGENTE QUE AHORA DIGA QUE NO ESTABAN PREPARADOS , QUE SOLO HABLABAN DE LO BUENO Y NO DE LO MALO, QUE HAY... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.