directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 02:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La CANC demana una reunió amb Montilla i Mas per esclarir el posicionament de CiU i PSC sobre el cementiri nuclear

ERC, Reagrupament i Solidaritat Catalana ja s'han compromès a rebutjar el cementiri nuclear després de les eleccions

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

La Coordinadora Anticementiri Nuclear de Catalunya (CANC) ha demanat aquest dimarts una reunió amb els candidats del PSC i CiU a les eleccions al Parlament, José Montilla i Artur Mas, per clarificar quin serà el posicionament dels dos partits amb relació al cementiri nuclear durant la pròxima legislatura. L'entitat ha reiterat la seva petició de compromís dels dos partits a oposar-se a la possible ubicació del magatzem nuclear a Ascó (Ribera d'Ebre). De fet, ERC, Solidaritat Catalana per la Independència (SCI) i Reagrupament ja han signat el compromís que es presentaran a les eleccions amb un rebuig 'clar i explícit' a que el cementiri nuclear s'instal·li a Catalunya, i dilluns ho farà ICV.

Comparteix
   


Etiquetes
La Coordinadora ha manifestat que PSC i CiU 'mantenen un silenci preocupant' pel que fa a les seves intencions i posicionament polític sobre el cementiri nuclear de cara a la pròxima legislatura. A més de recordar que els dos partits van votar a favor de la resolució del Parlament contrària a la instal·lació a Catalunya del magatzem nuclear, la CANC ha exigit a Mas que 'sigui ètic' en el sentit que CiU va exigir a l'alcalde d'Ascó, el convergent Rafael Vidal, que no presentés el seu municipi com a candidat al cementiri nuclear, i 'a hores d'ara encara té sense resoldre l'expedient que li van obrir'.

En la mateixa línia, l'entitat demana a Montilla que faci el mateix amb el seu regidor socialista a l'Ajuntament d'Ascó, i 'li exigeixi acatar l'informe tècnic' de la comissió interministerial que aposta per Zarra com a seu del magatzem- i que 'retiri el seu suport al cementiri nuclear'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Pau fletxa Terres de L'Ebre
30 de setembre de 2010, 08.12 h

fins que no veurem aquests dos senyors fora del partit no ens creurem que CIU i PSC no vulguin el cementiri. El govern espanyol esperarà l'endemà de les eleccions per anunciar que va a Ascó. És una assignació a dit que és va fer ja fa temps, tots el informes tècnics han estat pura comèdia, sino mireu la cara de desencaix del Vidal d'Abadal quan li van dir que no anava a Ascó. Estaven segurs que Ascó el voldria però no comptaven amb els seus Veïns.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.