directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 05:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Un centenar de joves aprofita la vaga per a saquejar la filonazi llibreria Europa

Llancen al carrer tot el material que hi troben: llibres, efígies i banderes

Comentaris 23  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Un centenar de joves amb banderes negres han entrat per la força a la filonazi Llibreria Europa del barri de Gràcia de Barcelona, l'han saquejat i n'han destrossat l'interior, segons que informa El Mundo. La llibreria, regentada per Pedro Varela -condemnat en dues ocasions per difusió d'idees genocides i delictes contra els drets fonamentals-, és un punt clau al sud d'Europa de distribució de llibres de contingut neonazi i racista, així com d'objectes relacionats amb Adolf Hitler i el règim nazi.
pedro varela nazi holocaust llibreria eropa
Comparteix
   


Etiquetes
Els joves han aprofitat l'agitació que es viu al barri de Gràcia per entrar per sorpresa a la llibreria i saquejar-la. Han llançat al carrer tot el material que han trobat -des de llibres a efígies i banderes-, a més a més que han pintat la façana de l'establiment amb lemes com 'Fora feixistes' i 'fills de puta'.

Varela va ser condemnat a principi de març a dos anys i nou mesos de presó per difusió d'idees genocides i un delicte contra els drets fonamentals, per bé que la fiscalia i la Comunitat Israelita de Barcelona li demanaven fins a quatre anys de presó. També va ser condemnat el 2008 a set mesos de presó per un delicte de justificació del genocidi, amb l'atenuant de dilacions indegudes, i absolt del delicte de provocació a la discriminació, l'odi o la violència.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#23
30 de setembre de 2010, 19.29 h

#11 No ets ni seràs mai com nosaltres,només ets una merda ecspanyolista,be com a colon o com a gós botifler.Per si no ho saps,segurament perquè els medis que escoltes es cuiden d'amagar-ho.Una idea sense coneixer-la?l'hem estat conenixent-la 40 anys.Per cert,el pallasso a qui defenses ha estat condemnat per apologia del nazisme i per negació del genocidi.Ja va bé que no vulguis ser com nosaltres,no en necessitem de merda a casa nostra.Això també va pel Capdecony,el xarnego defensor dels... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
30 de setembre de 2010, 19.24 h

#14 Calla pallasso xarnego,que fas riure!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
INDEPENDÈNCIA fletxa Catalunya
30 de setembre de 2010, 13.59 h

Quins fòrums, quan les notícies parlen d´ERC entren a sac tots els mercenaris contractats per CiU (aqui no veureu ni un, perque la notícia no té a veure amb ERC...en principi) i quan parlen de coses nazis/espanyoles/feixistes llavors entren els fatxes, ciudadanos, la falange etc... No hi ha al món cap DIA SENSE TROLLS ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Sergi fletxa Barcelona
30 de setembre de 2010, 13.23 h

Per al José María Cabezabuque (14): Com sortiu els ciudadanos dels collons en defensa dels vostres! Quedeu retratats cada vegada que obriu la boca.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Albert fletxa Corbera
30 de setembre de 2010, 13.11 h

Hi ha gaire diferència entre els mètodes dels antisistema i els mètodes dels nazis durant la nit dels vidres trencats?.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
30 de setembre de 2010, 12.43 h

#11 Mira doncs millor per tu , molt millor que no vulguis ser om nosaltres perque d'entrada no podries, et falta qualitat humana i intelectual per plantejar-te l'idea de semblar-te.
Tranquil aviat serem una nacio i el que veuras al carrer sera tranquilitat i cultura catalana, no ens caldra lluitar pel que es nostre, ja ho tindrem. Aixo si, no hi haura espai pel fascisme esppañol, et recomano que vagis pensant en el teu futur i on penses viure-,sent com demostres clarament, un fasciste ignorant... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
30 de setembre de 2010, 11.16 h

11 que nosotros desconocemos esta ideologia tan social y democràtica MIRA TIO CUAN TU NO HAVIES NASCUT NOSALTRES YA ESTAVEN PATIN LAS HORDES DE FALANGE I TOTS ELS SEU ENERGUMENS FASCISTAS SI FASCISTAS COM DEU SER EL TEU PARE PAR-TAN VES A DONAR LLISONS ABON T ESCOLTIN AQUI SOBRES I ESCOLTA BE UN GRAN SERIOS PASSI LO QUE PASSI EL 28 I ENACARE QUE SIGUI A COSTA DE TORNAR ENTRAR A LA PRESO AIXO ES ACABAT MACO ES ACABAT ELS NOSTRES NETS NO VIURAN MES AMB EL CAP BAIXAT NO TINC RES MES QUE FOTRE QUE... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Quim fletxa PPC
30 de setembre de 2010, 09.02 h

#14 L´únic que em sap greu és que els manifestants no hagin calat foc a aquesta puta llibreria feixista que per vergonya nostra encara serà oberta demà. Com es nota que molts alts càrrecs de poder els ocupen el fills dels feixistes més tronats del règim franquista, abans manaven els seus pares i ara ho fan els seus propis fills de puta. Com més aviat tinguem estat propi millor i així aquesta colla de dropos hauran de treballar per guanyar-se la vida.


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Pau fletxa Terres de L'Ebre
30 de setembre de 2010, 08.21 h

En qualsevol país d'Europa aquesta llibreria ja faria anys que la tindrien tancada


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
30 de setembre de 2010, 06.16 h

He visto las manifestaciones, esteladas, banderas republicanas, del PSUC, de ERC,fuego y violencia en las calles y no olvidemos que todo es consentido y subvencionado por el propio Ayuntamiento del PSC y ahora desde hace dos legislaturas por el tripartito. Hay componentes del tripartito que se han declarado "antisistema". La culpa es del ciudadano que vota mal. Esto parece los años 30, no el siglo XXI. Catalunya va mal, hace falta corregir su deriva radical, retrogadoindependentista y huida h... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 27
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.