directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 10:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

La selecció de futbol tornarà a Montjuïc aquest Nadal

El combinat català jugarà a l'estadi Lluís Companys deu anys després de l'últim match · L'Uruguai, el rival amb més números

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El proper 28 de desembre es tornarà a disputar el tradicional partit nadalenc de la selecció catalana de futbol, el segon enfrontament des que l'exblaugrana Johan Cruyff n'és l'entrenador, i el canvi més important d'aquest 2010 és el retorn a l'Estadi Olímpic Lluís Companys després de 10 anys competint al Camp Nou. Amb el retorn a Montjuïc, la Federació Catalana de Futbol (FCF) espera tornar a aconseguir un entorn màgic i una bona entrada a l'estadi per acompanyar la selecció, després que els darrers anys costés omplir el Camp Nou. Els propers dies es farà públic el nom de l'equip rival del combinat català, que segons la FCF serà 'un dels deu millors equips del món'. Segons diverses fonts, ara per ara l'Uruguai és el combinat amb més possibilitats d'enfrontar-se a Catalunya aquest Nadal.
Respecte a la incògnita de l'equip rival, el directiu de la FCF Josep Vicenç Madolell va assegurar davant els micròfons de COM Ràdio que 'l'Uruguai és una bona possibilitat', ja que 'ha realitzat un gran mundial i seria atractiu pel públic', però no va avançar cap confirmació. 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
30 de setembre de 2010, 13.20 h

Molt lloable l'esforç de la FCF i de totes les altres federacions esportives catalanes, reconegudes o no, per impulsar la selecció catalana, però com en tantíssimes altres coses en aquest país ja podem anar reclamant l'oficialitat, que no la tocarem fins que aconseguim l'estat propi. Fins aleshores, a conformar-se amb partits de fireta.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
30 de setembre de 2010, 10.46 h

ridícul ya es una selecció de opereta i ara serem el riure de euro`pa no havia cap equip de CEE per jugar o es que tenen prohibit de jugar" con selecciones regionales" i aixio el desembre despres de las eleccions ni tan sols saben com acabara tot aixo pero ells continuen en clau spañola


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Arnau fletxa Barcelona
30 de setembre de 2010, 10.23 h

Quim home no exageris. El Rosell no hi té res a veure en això. És una decisió de la Federació que preveu omplir el camp amb més facilitat a Montjuïc que no pas al Camp Nou. És un canvi raonable.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Quim fletxa PPC
30 de setembre de 2010, 05.23 h

Que passa, que es comença a notar l´efecte Sandro Rosell? i els de la roja defensaran ara Catalunya després de fer de mercenaris dels nostres enemics? Quin fàstic XD.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.