directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 01:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Més càstigs pel 3-O: acusats d'incitació a l'odi per protestar contra l'ocupació de Catalunya

També han imputat quatre bombers sobiranistes per un delicte de malversació

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

ACN| Quatre bombers de Reus han declarat -responent només les preguntes dels seus advocats- aquest divendres davant el jutjat d'Instrucció número 2 de la ciutat per un presumpte delicte d'incitació a l'odi arran d'una denúncia del Cos Nacional de Policia (CNP), per la seva presumpta participació en les protestes pacífiques davant l'Hotel Gaudí, on hi havia policies espanyols allotjats, durant l'aturada de país del 3 d'octubre. Aquesta repressàlia per les mobilitzacions del 3-O, se suma a les sancions de 200 euros i la retirada de quatre punts del carnet de conduir que van rebre dues persones per participar en les dues marxes lentes per l’AP-7 i l’A-7 -també a Reus- amb motiu de l'aturada de país. 
L'hotel Gaudí de Reus, en una imatge d'arxiu
L'hotel Gaudí de Reus, en una imatge d'arxiu

Comparteix
   


Etiquetes
El magistrat també investiga els bombers per un presumpte delicte de malversació de fons, després de sol·licitar un detall de les sortides que van efectuar els camions des del Parc de Bombers de Reus entre les onze del matí i les tres de la tarda i si algun d'ells es van desplaçar fins a l'establiment hoteler. D'altra banda, dues persones responsables d'un gimnàs de la ciutat estarien acusades d'expulsar els agents de les instal·lacions i han respost a les preguntes de totes les parts.

En aquesta causa, també estan imputats l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i sis regidors més del PDeCAT, ERC, Ara Reus i la CUP de l'Ajuntament pel manifest signat el 3 d'octubre en protesta per la violència policial i demanant la retirada dels agents de la policia espanyola i la Guàrdia Civil desplaçats a Catalunya. El text signat pel batlle i els portaveus municipals instava els propietaris de l'Hotel Gaudí del centre de la ciutat, on s'allotjaven desenes d'agents, a fer-los marxar. Pellicer i els portaveus del PDeCAT, ERC i Ara Reus van declarar aquest dijous i només van respondre les preguntes de la defensa. Pellicer va defensar que signar "un manifest per la convivència mai pot ser delicte" i es va reafirmar apuntant que tornaria a actuar igual si es trobés amb les mateixes circumstàncies. Els regidors de la CUP citats, Marta Llorens, Mariona Quadrada i Oriol Ciurana, no van entrar a declarar als jutjats perquè no reconeixen la justícia espanyola, tot i que sí que han fet acte de presència a les portes de l'edifici judicial.
 
Les dues anteriors jornades van estar dedicades a sentir el testimoni de diversos agents de la policia espanyola. En el procediment, són part els investigats, l'advocat de l'Estat en representació dels denunciants (CNP) i el Ministeri Públic.


 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
joddi fletxa Barcelona
25 de novembre de 2017, 11.50 h

A quin país del mon modern i democràtic és pot veure que el seu govern i la seva justícia, que en teoria te que estar al servei del poble i defensar els seus drets, castigui a unes víctimes i els defensors de les injustícies cap aquestes i defensi als agressors culpables dels excessos. Després ens volen fer creure que Espanya és democràtica i que compleix aquests requisits.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
24 de novembre de 2017, 20.41 h



ES LA LLEI MORDAZA........posada per qui....? PER ELS QUINQUIS DE LA POLÍTICA..


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
|| ||☆|| || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || ||☆|| || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Tot poble té dret a un estat on la seva llengua vernàcula sigui oficial en TOT l'estat.
24 de novembre de 2017, 18.46 h




QUI INCITA AL ODI SÓN EL GOVERN DEL PP AMB ELS SEUS ADLÀTERS C's I PPSOE I UN PODER JUDICIAL SERVILMENT SOTMÈS AL GOVERN.



QUI MENTEIX SISTEMÀTICAMENT EN TOTS ELS TEMES QUE ELS INTERESSEN?


QUI FA CALLAR AMB BRUTALITAT POLICIAL ALLÒ QUE DEMANEN MÉS DE LA MEITAT DE CATALANS?


QUI JUDICIALITZA LA POLÍTICA I ALHORA SE'N RIU DE LA SEPARACIÓ DE PODERS?


QUI HUMILIA I ENVIA A LA PRESÓ ELS POLÍTICS ELEGITS AMB TOTES LES GARANTIES DEMOCRÀTIQUES PEL POBLE CATALÀ?


QUI PRETÉN ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.