directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 05:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Tornen a funcionar els serveis mínims de metro, autobús i tren

Circularan el 25% de metros, tramvies, ferrocarrils i autobusos fins les vuit del vespre

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Els serveis mínims dictats pel Departament de Treball tornen a funcionar a partir de les cinc de la tarda i s'allargaran fins a les vuit del vespre d'aquest 29 de setembre. El el cas del metro, autobusos, Ferrocarrils de la Generalitat, el TRAM i les empreses que presten serveis de transport de viatgers per carretera circularan un 25% dels vehicles en aquestes tres hores punta. El 25% dels trens de rodalies de Renfe estaran en funcionament durant els serveis mínims i, en relació al servei de llançadora de les terminals de l'aeroport, la previsió és que funcionin la meitat dels trens durant tota la jornada. Aquest matí s'han establert els mateixos sistemes de les 6.30 a les 9.30 del matí.

Comparteix
   


Etiquetes
En el transport de mercaderies per carretera, els serveis mínims garanteixen els subministraments sanitaris i el transport dels productes peribles que per les seves característiques no es puguin conservar durant més de 24 hores.

En els centres d'atenció i gestió de trucades d'urgències i emergències com les sanitàries, de policia, d'ordre públic, de violència de gènere, de protecció civil, de bombers, del salvament marítim, elèctriques, d'aigua i gas, i d'informació de trànsit, els serveis mínims es presten amb el personal necessari i imprescindible per poder fer les comunicacions de la forma habitual.

El Govern ha recordat aquest dimecres que els serveis mínims fixats per a tota la jornada de vaga en l'àmbit de l'assistència sanitària a centres de titularitat pública i privada són el funcionament normal als serveis d'urgències; les unitats especials (UCI, UVI, unitats coronàries, d'hemodiàlisi, neonatologia, parts i radioteràpia-quimioteràpia i altres d'urgència vital); l'activitat quirúrgica inajornable i tractaments de radio i quimioteràpia en situacions urgents; l'atenció als malalts ingressats, tant assistencial com bàsica d'infermeria i hotelera; la neteja de les àrees d'alt risc (quiròfans, unitats de grans cremats, prematurs, UCI i UVI, sales de parts, unitats d'infecciosos i d'immunodeprimits, laboratori d'urgències i cuines); el transport sanitari per atendre les urgències; i la coordinació d'urgències i sistemes d'emergències.

En relació al subministrament d'energia elèctrica, de gas, d'abastament d'aigua potable, d'evacuació, de tractament d'aigües residuals i d'enllumenat públic, es garanteix el funcionament normal de les instal·lacions i la reparació de les avaries urgents.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.