directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 07:26 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Les pilotes de la Policia espanyola per alliçonar els infants d'una escola a Lleida

Agents regalen boles de goma a infants perquè juguin al pati

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Un grup de pares d'alumnes de primària de l'escola Lestonnac de Lleida, han volgut fer públic el seu malestar per la presència des de ja fa uns dies a l'interior de l'escola Lestonnac de Lleida de pilotes de goma de les que utilitzen els antiavalots (UIP) de la policia nacional i que alguns dels nostres fills han estat utilitzant per jugar en hores de pati dins l’escola.
piles de goma,
Pilota Goma PN antiavalots

Comparteix
   


Etiquetes
Els pares que ho denuncien entenen aquest comportament de la Policia com "prou greu" i per això han decidit fer-ho públic. Els fets s'haurien produït, segons els denunciants, per part d'alguns membres de la Policia Nacional que hi ha aquests dies de guàrdia al carrer de l'entrada de l'escola i Lestonnac de Lleida (Carrer de l'Ensenyança) a les hores d'entrada i sortida al col·legi.
 
Aquestes pilotes van ser regalades a almenys un alumne de primària de l'escola (que mantenen en l'anonimat) i que admet els fets.
 
Alguna d'aquestes pilotes va ser requisada pel personal docent de l'escola i, posteriorment, els tutors van informar els alumnes que no podien jugar amb pilotes que no fossin les destinades per la mateixa escola a les hores estipulades per a cada curs.
 
Pilotes il·legals
 
Cal recordar que aquest material és prohibit a Catalunya des del 2014, on la policia nacional les va utilitzar en les càrregues efectuades a l'Escola Ramon Llull de Barcelona el passat 1 octubre, causant a un jove la pèrdua de visió en un ull per l'impacte d'una d'aquestes pilotes. Els pares consideren indignant que aquest material hagi esdevingut una joguina, per la mala intenció dels agents, d'alguns dels seus fills al col·legi a conseqüència del que consideren "la negligència d'uns policies de servei que es dediquen a regalar tan alegrement aquestes pilotes de goma als alumnes".




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.