directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 03:40 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PSC intentarà guanyar les eleccions a cop de talonari

Augmenta el pressupost un 21% més respecte als comicis de 2015

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

ACN | El PSC encara la campanya amb l'objectiu de "fer Miquel Iceta president de la Generalitat" i comptarà amb el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, en sis ocasions. En aquest sentit, la formació ha anunciat que augmenta un 21% el pressupost respecte als comicis anteriors. Els socialistes donaran el tret de sortida des del Teatre Joventut de l'Hospitalet de Llobregat i el punt final el posaran a Cornellà. 
El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, al costat del líder del PSOE, Pedro Sánchez, i l'alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, durant la Festa de la Rosa dels socialistes catalans
El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, al costat del líder del PSOE, Pedro Sánchez, i l'alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, durant la Festa de la Rosa dels socialistes catalans
© Bernat Vilaró

Comparteix
   


Etiquetes
Així ho han explicat el director de campanya, Salvador Illa, i la portaveu i número 2, Eva Granados, en una trobada amb periodistes. La presència de Sánchez es concentrarà en els dos caps de setmana, amb actes a Tarragona, Mataró, Lleida, Girona i Barcelona.
 
Una de les novetats de la campanya és que l'exministre i expresident del Parlament europeu, Josep Borrell, tindrà agenda de campanya pròpia del 15 al 19 de desembre, centrada en l'àrea metropolitana.
 
Tanmateix, el número tres de la llista fruit de l'acord amb Units per Avançar, Ramón Espadaler, també tindrà una campanya específica, tot i que la previsió és que hi hagi moments que coincideixi amb Iceta.
 
El PSC afronta la campanya amb "il·lusió i optimisme" i "sense renunciar a res", expliquen. En aquest sentit, busca a tots els votants que els veuen com l'únic partit "catalanista, d'esquerres i no independentista" i confien a recuperar votants que havien apostat per altres formacions, com C's, ja que s'han "escurat molt a la dreta".
 
Augmenta el pressupost en un 21%
 
Els socialistes compten amb un pressupost d'1.740.000 euros per aquesta campanya, un 21% més que en les eleccions del 2015.
 
El 72% d'aquests diners es destinaran a publicitat, actes i accions al carrer, el 22% a material i contractació de serveis i el 6% a d'altres, entre els quals hi ha les despeses financeres per fer front al crèdit per finançar la campanya.
 
Cal recordar que els socis actuals del PSC, l'antiga Unió, va posar fi a 85 anys de carrera política per la llosa del deute de 22,5 milions. El número 3 del PSC i últim líder d'Unió, Ramón Espadaler, va anunciar la liquidació del paritit a través d'una carta als militants que informava de la fallida econòmica.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
28 de novembre de 2017, 20.01 h

Quin preu pensen pagar pel vot..? crec que a Extremadura i Andalusia era cap els 50 euros, si no estic mal informat, es clar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Marta fletxa Sabadell
27 de novembre de 2017, 18.21 h

S'ha de ser molt curt per votar socialista !!!!

El PSOE té tant de obrero com jo de torero/a !!!!

Visca Catalunya lliure !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
|| ||☆|| || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || ||☆|| || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Tot poble té dret a un estat on la seva llengua vernàcula sigui oficial en TOT l'estat.
27 de novembre de 2017, 17.39 h



Ja pot venir Josep Borrell, ni que vingui acompanyat del seu amiguet el torero Ortega Cano, que el PSC a Catalunya no podrà competir ja no amb l'indepednentisme, NI TAN SOLS AMB CIUDAD-ANOS.


Per cert, i per esmentar tots els punts de vista, que El Mundo, a http://www.elmundo.es/cronica/2004/434/1076332898.html ens diu que la relació amorosa entre Josep Borrell i José Ortega Cano és mentida. Si ho diu El... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.