directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 00:08 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La clara estratègia de la CUP: boicotejar la legislatura si ERC i JuntsxCat no despleguen la República

En cas de victòria independentista només plantegen un escenari, seguir el mandat de l'1-O

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

La CUP va decidir en la seva última assemblea general a Granollers concórrer a les eleccions del 21 de desembre convocades per l'Estat. En aquella trobada també es van decidir les passes a fer segons els escenaris que es produeixin després dels comissis il·legítims. L'estratègia de la CUP és clara i contundent:
cup, granollers
© CUP

Comparteix
   


Etiquetes
La CUP explica en la seva estratègia aprovada a Granollers i recollida pel diari Ara, que el seu escenari inicial era no participar en les eleccions del 21-D, però després que ERC i PDeCAT acceptessin, no els va quedar una altra opció. Aquests són els punts clau sobre els quals la CUP ha projectat treballar:
 
1- En cas de derrota independentista
 
La ponència estratègica de la CUP en cas de derrota dels partits sobiranistes o "en el cas que la resta de candidatures anomenades independentistes no prioritzin la materialització de la independència, sinó que prioritzin combatre els efectes del 155 i intentar un nou procés d'acumulació de forces a partir de l'aliança amb altres espais polítics com els comuns o els socialistes per aprovar mesures progressistes i autonomistes a canvi d'una possible amnistia" s'afirma que el grup parlamentari de la CUP "hauria d'optar per una tàctica de boicot respecte a totes aquelles accions del Parlament que no vagin en la línia de materialització de la República"
 
2- Com es farà el boicot?
 
Com es farà el boicot en cas dels escenaris anteriors? La CUP ho té clar: amb "la no assistència als plens o del vot de bloqueig".
 
3- Un únic objectiu: la República
 
L'esquerra independentista deixa clar que l'únic propòsit que té en la pròxima legislatura és posar en pràctica la República. Això, a més, significa que s'hauria d'activar la llei de transitorietat jurídica i un seguit de decrets socials per combatre la desigualtat i la pobresa.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
28 de novembre de 2017, 16.41 h

Faltarà que hi estiguen en condicions.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
QUERIDO NAZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS aka como SUPERCAT de Figueras-Gerona: Tu$s palabras resuenan en mis oídos como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
28 de novembre de 2017, 15.09 h


Claro que a fuer de sincero, siento muchísimo más que no hay manera de cicatrizar mis almorranas sangrantes.

Esta semana he dejado pringados de sangre oscura una docena y media de calzoncillos y una docena de sábanas. Y las manchas no se van ni con lejia. Como no me sanen pronto me voy a arruinar comprando dopa.

Que asco de vida, ¿verdad? Y mis novios huyen de mi como de la peste


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
QUERIDO NAZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS aka como SUPERCAT de Figueras-Gerona: Tus palabras resuenan en mis oídos como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
28 de novembre de 2017, 11.33 h

SIENTO MUCHO LA FALTA DE LOS NAZIS SYNERA, DAMIAN, LLUIS C DE BAÑOLAS,ETC

CREEO QUE SI HUBIERAN TOMADO LA DOSIS DIARIA DE VALIUM Y FORTASEC ESTARIAN YA MEJOR YU PODRIAN REBUZNAR DE NUEVO POR AQUI.

AUNQUE PUEDE SER QUE LA PROPUESTA DEL PUIGTONTON PARA SALIR DE LA UE PORQUE NADIE, REPITO NADIE LOS HA RECONOCIDO, O PORQUE VEN A LA BROQUIL DE LA ROVIRA DICIENDO QUE LA UNITALERALIDAD ES COSA DEL ESTADO PUEDE QUE LOS HAYAN AVERGONZADO DEFINITIVAMENTE Y YA NO LEVANTEN CABEZA.


JUA JUA JUA JUA JU... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.