directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 03:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

[Vídeo] Un diputat de Cs al Congreso fa la pitjor imitació mai vista del Chiquito

A més, ho fa mentre parla de la conquesta espanyola a Amèrica

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Gerard Sesé @gerardsese | Podia agradar més o menys, però és innegable que Chiquito de la Calzada, que va morir fa poques setmanes, va omplir el lèxic espanyol amb nou vocabulari i expressions, convertint-se en un referent de l'humor 'castizo' des dels anys 90 del segle passat. En motiu del seu traspàs, un diputat de Ciudadanos, també malageny com l'humorista, ha volgut retre un homenatge al Congreso a la seva figura sense adonar-se que estava perpretant un greuge per partida doble.
guillermo diaz, ciudadanos
Guillermo Díáz, diputat de Ciudadanos

Comparteix
   


Etiquetes
El diputat de Ciudadanos per Màlaga, Guillermo Díaz, ha imitat Chiquito de la Calzada durant un discurs a la comissió de Cultura del Congreso. El problema ha estat que no s'ha adonat de la vergonya aliena que causaven les seves paraules per un doble motiu.
 
Per una banda, la imitació de Díaz, segurament, ha estat la pitjor de la història. L'entonació monòtona i seriosa, sumada amb l'ús de les expressions del Chiquito sense la més mínima gràcia, han esdevingut incòmodes entre els diputats allà presents, que no sabien on amagar-se o si riure o plorar. El "te das cuen" o el "jarl" de l'humorista no funcionen si es diuen com si s'estigués a missa.
 
A més, d'altra banda, s'ha frivolitzat amb una de les massacres i matances més sanguinàries i violentes de la història: la conquesta espanyola d'Amèrica. Mentre imitava en Chiquito, el discurs donava suport a una proposició no de llei presentada pel PSOE per commemorar les conquestes de Magallanes i Elcano al segle XVI. Mentre parlava de les batalles i els morts, anava intercalant 'Por la gloria de mi madre'; 'fistro duodenal', 'cuidadín' '¿cómorr?'; 'al ataquerrr'; 'pupita'; y 'hasta luego'.
 
Aquí el moment:

 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Dave fletxa Figueres
1 de desembre de 2017, 18.44 h

Mare meva, quin tiu més ridícul per favor. Llavors diuen que són "moderns" quan espanya sempre viu del passat i per cert recordar les conquestes com el "gran fet històrc" d'espanya, demostra que espanya no ha avançat i demostra que és l'únic que van saber fer, ja que posteriorment i després de quedar endeutats han evolucionat a ser un dels països més pobres d'europa, podríen haver invertit en millora comercial, però no, ho van gastar tot en les putes conquestes, així els ha anat i... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
1 de desembre de 2017, 18.41 h

Pobre noi


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
1 de desembre de 2017, 01.26 h

. Gaudint de la seva "curtura, ar congrezo de ló diputao epañio"..., parlar correctament un idioma és difícil pels espanyols. Comencen per destrossar el propi.
Emprenya que algú faci una paròdia de vosaltres, oi? Doncs apreneu la lliçó, perquè vosaltres humilieu als catalans sempre que podeu, el fet de que nosaltres siguem més educats, no priva què us cantem les quaranta si convé, fóra ocupants de casa nostra, prou humiliacions, abusos i provocacions, prou espoli de tota mena contr... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 30   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.