directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 09:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Els Centres Locals de Serveis a les Empreses impulsen la creació de més de 3.400 companyies a la demarcació de Barcelona

Trobar finançament inicial i un espai on treballar, buscar els socis ideals, dissenyar un pla de negocis sòlid

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Qualsevol empresari sap que crear i consolidar una nova empresa pot ser un gran repte. Per això, els Centres Locals de Serveis a les Empreses (CLSE), impulsats per la Diputació de Barcelona, ajuden als emprenedors a posar en marxa i fer créixer les petites i mitjanes companyies de la demarcació, amb l’objectiu d’enfortir el teixit empresarial i reduir la taxa d’atur del territori.

Comparteix
   


Etiquetes

Durant el 2016, els CLSE van col·laborar en la creació de més de 3.400 empreses, que han generat un total de 5.046 nous llocs de treball. De fet, els centres van arribar a atendre més de 64.000 empresaris, i van respondre consultes de tot tipus de 33.224 persones emprenedores. A la vegada, aquests espais han ajudat a quasi 6.000 companyies a tramitar sol·licituds de subvencions o constitució d'empreses, han donat suport en l'elaboració de més de 4.700 plans d'empresa, i han acompanyat a prop de 11.000 projectes empresarials.

La formació és una altre dels elements clau perquè un nou projecte de negoci tingui èxit. Per això, els CLSE van realitzar l'any passat més de 2.700 cursos de formació empresarial, per tal de guiar a tots aquells que vulguin obrir o millorar la seva pròpia firma. A més, per tal d'estimular l'emprenedoria, que juga un paper clau en la reactivació del teixit empresarial, s'han realitzat més de 1.500 accions de foment de la cultura emprenedora.

Actualment, la demarcació de Barcelona compta amb 98 centres locals de serveis a les empreses, classificats en centres de serveis bàsics, avançats i altres ens locals proveïdors de serveis. El Barcelonès és la comarca on s'ha atès a un major nombre de persones, quasi 18.500.

Espais per treballar

El servei, recolzat per la Diputació de Barcelona, busca també facilitar l'accés a espais de treball a les pimes, i dóna suport a 66 espais d'allotjament empresarial d'iniciativa municipal, destinats a empreses de nova creació. En total, aquests locals, distribuïts per 40 localitats diferents, compten amb més de 1.700 mòduls d'empresa. La majoria estan pensats per a que s'hi estableixin empreses de serveis, tot i que també es compta amb fins a 75 mòduls per empreses industrials.





COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.