directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 11:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Boya assevera que votar els comuns és ''llençar el vot a la paperera de la història'''

Els cupaires no perdonen l'equidistància de Domènech, Colau i Iglesias

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

ACN | Mireia Boya considera que votar a Catalunya en Comú-Podem és ''llençar el vot a la paperera de la història'' perquè aposten per aconseguir el consens polític a l'Estat sobre el dret a decidir i ''això és impossible per molts anys'' ja que caldria que hi haguessin dos terços de forces a favor al Congrés o que el PP perdés la majoria al Senat. És per això, que Boya demana als Comuns que ''no enganyin més a la gent'' i es mostra especialment crítica amb la candidata lleidatana de la formació, Sara Vilà, de qui diu que sempre s'ha posicionat com a independentista.
© Oriol Bosch

Comparteix
   


Etiquetes
Clam per fer de Lleida una capital independentista
 
Dels 15 diputats de la circumscripció de Lleida, al 2015 11 van ser per Junts pel Sí i la CUP. Mireia Boya està convençuda que aquest resultat es mantindrà el proper 21-D i en aquest sentit fa bandera el ''cinturó groc'' de la CUP al Pirineu, on es van registrar els percentatges més alts de vot cap a la formació amb una ''mitja lluna que va des de l'Alt Urgell, els dos Pallars, la Vall de Boí i la Ribagorça. L'objectiu és aconseguir el segon diputat cupaire, Pau Juvillà, actual regidor de la Crida per Lleida a la Paeria ''per poder comptar amb un representant de la plana i un del Pirineu''.
 
Boya lamenta que no s'hagi pogut ratificar un acord de 3 punts en comú amb Junts per Catalunya i ERC i dóna les culpes al PDeCAT perquè ''no ha volgut''. Assegura que ells han estat asseguts negociant sobre com calia escriure aquestes tres idees (contra el 155, la llibertat dels presos i fer la república), però ''ens van dir que com que ja sortien als programes electorals no calia''.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
9 de desembre de 2017, 16.20 h

Els cupaires són molt afeccioonats a llençar a la paperera de la història, però no se'n recorden de tapar-la i se'ls en surt el que hi llancen. Per exemple, Artur Mas, que segueix tenint molt poder.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
9 de desembre de 2017, 12.27 h

TENIU TOTA LA RAÓ, LA CUP SOU L'ESQUERRA NECESSÀRIA A LA REPÚBLICA, L'ÚNICA EL QUE SE'N DIUEN DES DE EL SUPRANACIOANLISME SÓN ESTAFES COM LA SEVA RELIGIOSITAT. EL COMUNS, ACUMULEN ENGANYS, DES DEL PRIMER DIA COMENÇANT PER LA P.A.H. QUE MAI HA DENUNCIAT LA CONSTITUCIÓN L'ART 47 PER EL PACTE TÀCIT AMB ELS PODERS FÀCTICS, CATAPULTATS PER LA SEXTA DEL NAZI LARA, N'HI HA MOLTES MÉS MÉS QUE CAL DENUNCIAR HO TENIM CONTRASTAT. ESPERONEN EL FEIXISME, TOT DIENT IGLESIAS EL CONTRARI VATUA!, NO ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
9 de desembre de 2017, 09.00 h

El míting de la CUP i ERC a Sant Boi de Llobregat ha tingut uns convidats inesperats. Un grup de cinc individus s'han introduït entre el públic amb la intenció de provocar els assistents. Els cinc homes, que haurien begut més del compte perquè no aguantaven l'equilibri, han entrat a la carpa on se celebrava l'acte polític i han començat a fer comentaris per tal de provocar els assistents. De fet, un d'ells ha empentat un jove, i quan li ha demanat que parés li ha respost: "Pero vosotro... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.