directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 17:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Serret: "Algunes institucions europees no es mullen perquè la diplomàcia és hipòcrita"

La consellera d'Agricultura destituïda assegura que "la UE no són només les persones que estan al capdavant de les institucions, sinó que el conjunt de la seva ciutadania"

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Redacció | "Algunes institucions europees no es mullen perquè la diplomàcia és hipòcrita. Però la UE no són només les persones que estan al capdavant de les institucions, sinó que el conjunt de la seva ciutadania", explicava la consellera d'Agricultura destituïda Meritxell Serret en una entrevista al directe!cat des de Brussel·les. "A qui es va interpel·lar durant la manifestació a Brussel·les va ser també tota la ciutadania d'Europa". 
La consellera d'Agricultura destutuïda Meritxell Serret
La consellera d'Agricultura destutuïda Meritxell Serret
© Gerard Sesé

Comparteix
   


Etiquetes
"Hem de tenir molt clara una cosa que nosaltres tastem aquí a Brussel·les: la gent del carrer, als restaurants, al taxi, a les botigues... entenen que si els catalans s'expressen d'aquesta manera, és perquè realment hi ha un motiu", exposava la cap de llista d'ERC per Lleida al 21-D.

"No entenen que ens vulguin posar a la presó quan al darrere hi ha una ciutadania amb valors pacífics i democràtics. La capacitat d'empatitzar i d'entendre el que reclamaren els catalans, es va aconseguir molt durant la manifestació i hem de continuar", argumentava.

21-D: "Jo confio amb la ciutadania"

"Totes aquestes institucions que ara callen, a partir del 21-D s'hauran de començar a pronunciar", constatava. "Per això són tan important aquestes eleccions i que les opcions que defensem el retorn de la democràcia i que volem tirar endavant la República guanyem" i afegia "Jo confio, com sempre ho he fet, amb la ciutadania".

Sobre la seva situació a l'exili, Serrat exposava que "sóc cap de llista i no puc anar a fer campanya amb els companys i voltant pels pobles per parlar directament amb la gent. Les condicions no són les mateixes ni de lluny". La consellera destituïda també recordava el comportament de la Junta Electoral Central: "Hem de fer tots els possibles perquè hi hagi una observança i vigilància internacional, que es faci una llista de totes les irregularitats que hi ha i que hi haurà".

S'atrevirà el nou govern independentista a seguir construint la República malgrat l'Estat? Hi haurà dos governs, el legítim i el que surti del 21-D? Com es viu a l'exili? Com afecta el 155 a la Generalitat?

LLEGEIX AQUÍ LES RESPOSTES I TOTA L'ENTREVISTA A MERITXELL SERRET
 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Fd'A. fletxa Calders
10 de desembre de 2017, 20.25 h

No és que les institucions siguin hipòcrites; és que els alts funcionaris són corruptes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1

Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.