directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 09:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PSC aprova les llistes, que releguen Ernest Maragall a la setè lloc de la candidatura

Montserrat Tura n'és la número dos, i fins a la sisena posició hi ha membres de l'aparell de Montilla

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El Consell del PSC ha aprovat aquest dissabte les seves llistes a les eleccions al Parlament i com era conegut la consellera de Justícia, Montserrat Tura, n'és la número dos. La número sis de la candidatura és la vicepresidenta del PSC, Manuel de Madre; el set, el conseller d'Educació, Ernest Maragall; la vuit, la portaveu adjunta del partit al Parlament, Rocío Martínez-Sampere; el nou, el director de campanya del PSC, Jaume Collboni i la deu, Eva Granados, vicesecrretària de la UGT de Catalunya. El primer secretari del PSC i president de la Generalitat, José Montilla, ha remarcat que era una candidatura amb 'gent d'esquerres i catalanistes del primer a l'últim'.
psc socialistes executiva
Comparteix
   


Etiquetes
En el seu discurs en el Consell Nacional del PSC, que ha aprovat majoritàriament, amb només una abstenció, les llistes amb què el partit concorrerà a les properes eleccions al Parlament, Montilla ha destacat que la llista era 'catalanista' com ho 'és el conjunt del partit', que 'és un partit plural i d'ampli espectre'. També ha dit que es presentava 'una llista amb gent preparada, capacitada i amb mèrits'. Tot i això, ha volgut recordar la gent que no formen part de la candidatura 'però que tenen també els mèrits, la capacitat, la solvència i el compromís com molts que hi van'.

'Afortunadament al nostre partit hi ha molta gent compromesa, preparada, amb experiència, que són un gran actiu', ha manifestat, al temps que justificava que 'per aquest motiu no és fàcil fer les llistes' perquè 'hi ha més persones amb capacitat i mèrits que llocs a les llistes'. El primer secretari del PSC ha volgut fer un reconeixement a les persones que formen part de la llista, però 'també de forma molt especial a les que no hi són tenint com tenen els mateixos mèrits'. En unes paraules que semblaven dirigides al conseller d'Economia, Antoni Castells, qui escoltava atentament la intervenció de Montilla.

A la demarcació de Barcelona, com també era conegut, el ministre de Treball, Celestino Corbacho, és el tres; la secretària del Govern, Laia Bonet, la quatre i viceprimer secretari del PSC, Miquel Iceta, el cinc; i la sis serà la vicepresidenta del PSC, Manuel de Madre. Així mateix, el número 11 hi figura Joan Ferran; al 12, Higini Clotas; al 13, Consol Prados; al 14, Daniel Font; al 15, Montserrat Capdevila; al 16, Jordi Terrades; al 17, Caterina Mieras; al 18, Roberto Labandera; al 19, Judith Carreras; al 20, Antoni Comín, que en la pasada legislatura es va presentar amb el PSC amb les sigles de Ciutadans pel Canvi.

Ciriaco Hidalgo és el número 21; Mila Arcarons, el 22; Flora Vilalta, el 23; Mohammed Chaib, el 24; i, entre d'altres, David Pérez, en el número 25. Tanca la candidatura del PSC per la demarcació de Barcelona l'actual consellera de Treball, Mar Serna.

Tarragona, Lleida i Girona

Per Tarragona, el cap de llista és el delegat del Govern al Camp de Tarragona, Xavier Sabaté; el segueixen Núria Ventura, Josep Maria Sabaté, Núria Segú, Joaquim Paladella, Ramon Ribas, Maria Jesús Sequera, Dolors López, Jesús Torralba i Montse Roca.

A la demarcació de Lleida, la candidatura està encapçalada pel conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, seguit per Agnès Pardell, Mònica Lafuente, Antoni Llevot, Teresa Montanuy, Joan Valldaura, Amador Marqués, Paquita Sanvicén, Enric Roures i Òscar Ordeig, entre altres.

L'actual conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, és el cap de llista per Girona i el segueixen: Marina Geli, Esteve Pujol, Pia Bosch, Joan Albesa, Ruth Rosique, Pere Albó, Magda Casamitjana, Glòria Plana i Estanis Puig, entre altres.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
Quim fletxa PPC
3 d'octubre de 2010, 08.37 h

#5 Ja m´ho semblava que a tu el que et va és l´extrema dreta feixistoide espanyolera. Que ja sabem que ets el mateix borinot torracollons de sempre. Laralaralalala i puta españa Laralaralalala i puta españa Laralaralalala i puta españa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
3 d'octubre de 2010, 06.01 h

A ami el nacionalismo de CIU no me va, y prefiero Ciudadanos mil veces antes que las izquierdas extremistas que lo único que han hecho en estos años ha sido hundir Cataluña economicamente


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
INDEPENDÈNCIA fletxa Catalunya
2 d'octubre de 2010, 23.14 h

Amic José, és molt fàcil : PSOE, PP i CIU són tres cares del poder, que es barallen entre ells per veure qui pot robar més, que disposen de diaris, teles i ràdios, i reben donacions sospitoses a canvi de favors. I a tots tres de manera sorprenent la gent els vota en contra del seus propis interessos.
ERC i ICV són els únics partits assamblearis, no corruptes, i sense mitjans ni donacions. Jo fa anys que voto ERC, conec personalment a molts dels candidats i n´estic content, encara que ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
2 d'octubre de 2010, 19.28 h

Como obrero hay 3 cosas que no entiendo de mi ex partido "socialista" : 1 - La mansión de 500 millones de Montilla http://www.vozbcn.com/2009/11/22/9006/montilla-mansion-millones-euros/ 2 - los 17 cargos y 17 sueldos de la señora Montilla http://www.youtube.com/watch?v=W6pLX4FYtAU y 3 que Montilla,Hereu y Corbacho sean lo... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
2 d'octubre de 2010, 18.28 h

#1 treuràn 3 o 4 per ferli la competència a Ciutadans


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Doctor Gràcia fletxa Barcelona
2 d'octubre de 2010, 15.53 h

Voleu dir que en traureu 7?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.