directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 22:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Centenars de persones protesten contra de les curses de braus davant la Monumental

Durant la primera correguda de la temporada

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Centenars de persones, un miler segons l'organització, s'han concentrat davant la plaça de la Monumental per protestar en contra de les curses de braus aquest diumenge a la tarda, dia en què s'inicia la temporada. Els manifestants antitaurins, acordonats pels Mossos d'Esquadra, han rebut els assistents a la plaça amb insults d'assassins i càntics com 'la tortura no és art ni és cultura'. La presidenta del Partit Antitaurí en Contra del Maltractament Animal (PACMA), Conchi Reyero, ha demanat 'valentia' a les autoritats per tal de prohibir les curses de braus i ha denunciat que a Barcelona, 'símbol de la cultura i el progrés', 'es continuen cometent barbaritats com la d'aquesta tarda'.
toros monumental antitaurins
Comparteix
   

Barcelona va ser proclamada ciutat antitaurina l'any 2004, però la decisió del consistori no és vinculant ja que les corregudes de braus són competència de la Generalitat de Catalunya. Les pèrdues econòmiques havien de tancar la Monumental ja aquest 2008, però sembla que l'afluència de turistes a la plaça ha aconseguit mantenir l'activitat almenys durant aquesta temporada.







COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
21 de març de 2009, 19.29 h

Respuesta a Beti: No somos anti-algo. Somos pro-vida, pro-respeto a los animales. Realmente el término antitaurino debería aplicarse a los que deciden que es divertido torturar toros hasta la muerte. Al fin y al cabo, son ellos los que están en contra de los toros. Los tauricidas. Lo que siempre me ha parecido muy curioso: dicen que el toro es un símbolo español y luego lo tratan así. ¿Así hay que tratar los símbolos de los que estamos orgullosos?



Respecto al absurdo argume... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
el beti fletxa barcelona
16 d'octubre de 2008, 17.32 h

"no tenesi ni idea. la tauromaquia es una tradicion milenaria que unia alos pueblos ibericos en torno a una fiesta grande de lucha y tragedia. no aceptais nada españo, yo en cambio ´hablo catalán y acepto sus tradicioones.. por favor sed algo, no anti-algo....


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.