directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 09:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Mas retreu a Montilla que parli de recanvis quan no ha variat els caps de llista

Opina que la substitució de Tura per Castells com a número dos no significa cap canvi

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El president de CiU, Artur Mas, ha demanat aquest diumenge al president de la Generalitat i primer secretari del PSC, José Montilla, que no doni lliçons de canvis i recanvis. Mas ha assegurat que 's'ha de ser una mica audaç' per fer-ho si les lliçons venen 'dels que no es mouen ni un mil·límetre'. Així ha replicat a Montilla, qui aquest dissabte va dir que la candidatura de CiU 'no és ni el recanvi', perquè és 'tornar al passat'. En aquest context, Mas ha demanat a Montilla que miri els caps de llista del PSC per Tarragona, Xavier Sabaté; per Lleida, Joaquim Llena, i per Girona, Joaquim Nadal, i ell mateix. 'Que no es posi amb els altres perquè aquestes són les mateixes cares que fa quatre anys'.
artur mas tarragona
Comparteix
   


Etiquetes
Mas ha fet aquestes declaracions des de Tarragona on ha assistit al XXIII Concurs de Castells de Tarragona. El líder de CiU s'ha referit a preguntes dels periodistes sobre el Consell Nacional que els socialistes van celebrar aquest dissabte.

En aquest context, ha fet referència a les manifestacions que va fer Montilla quan va presentar la llista dient que tot el PSC és catalanista. 'Per que ho ha de dir?, si fos així no ho hauria de dir el responsable del partit, ja que se sobreentendria', ha dit Mas. 'Quan presento la llista de CiU no he de fer èmfasi en que tots són catalanistes perquè es dóna per suposat', ha afegit. En aquest sentit, ha assegurat que si Montilla 'fa èmfasi amb això és perquè alguna cosa ha d'explicar'.

Sobre la presència de la consellera de Justícia, Montserrat Tura, com a número dos a les llistes del PSC, Mas ha dit que 'tampoc canvia molta cosa perquè hi havia Antoni Castells que ha plegat i va renunciar i ara hi ha Tura'. Segons Mas, 'són dues persones diferents, però el seu tarannà va en la mateixa línia'. 'Novetat en aquest sentit no n'hi ha, es treu una peça d'una sensibilitat i es substitueix per una altra persona de la mateixa corda'. Mas ha assegurat que això 'no significa un canvi, sinó que és el mateix, però amb una cara diferent'.

A preguntes dels periodistes sobre aquesta legislatura, el líder de CiU ha anunciat que el dimecres de la pròxima setmana farà un balanç dels quatre anys de govern Montilla. Ha declarat que 'no ha estat una legislatura especialment dura, així com a Espanya hi ha una gran bronca i insult'. De fet, ha remarcat que 'a Catalunya en línies generals ha estat una legislatura d'actituds més aviat constructives i la manera de fer de CiU des de l'oposició hi ha contribuït', ha afirmat.

Demana al tripartit que si estan a l'oposició siguin constructius

Ha recordat que s'han fet acords entre el Govern i CiU. 'No hi ha hagut unes ganes de destruir o menystenir al Govern, sinó al revés', ha manifestat. 'Des de l'oposició hem estat constructius i positius i demano que la mateixa actitud constructiva de CiU des de l'oposició la tinguin també els partits del tripartit si estan a l'oposició'. Així, els hi ha reclamat una actitud 'de no bronca, ni crispació ni insults'. En aquest context, ha dit que 'hi ha hagut episodis que són l'excepció' com, per exemple, la Comissió d'investigació sobre cas Palau. Tot i això, ha dit que 'el to general de la legislatura ha estat prou correcte'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
Jordi fletxa Cardona
3 d'octubre de 2010, 21.58 h

Company "Independència", per a què anem a votar a Esquerra si després, amb el nostre vot, fan President de Catalunya a un espanyolista que només fa cas a Ferraz? A mi ja m'han enganyat dues vegades, i ja en tinc prou...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
apendrepelsac MAS i MONTILLA fletxa MAFIA SOCIOCONVERGENT
3 d'octubre de 2010, 18.44 h

PRESÓ INCONDICONAL per a totes les màfies corruptes de sociates i convergents unionistes que ha pervertit la política a Catalunya, durant els últims 35 anys.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
INDEPENDÈNCIA fletxa Catalunya
3 d'octubre de 2010, 18.38 h

SI TOTA LA GENT QUE VA ANAR A LA MANI DEL 10-J VOTÉS ERC,
TINDRÍEM MAJORIA ABSOLUTA PER DECLARAR LA INDEPENDÈNCIA.
Si algú coneix una altra opció REALISTA, que ho digui.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Quim fletxa PPC
3 d'octubre de 2010, 17.05 h

#1 Si una enquesta feta i pagada per mateix Laporta que us dona 6 diputats, que a l´hora de la veritat seran 2 o 3 i gràcies i ja esteu tots com una moto i fins el cul de JB. Una enquesta que ni el millor dels casos 6-8 diputats, no us ho creieu ni vosaltres, NO dona per la tant anunciada independència unilateral al gener que era l´únic punt conegut del vostre programa. Suposo que una vegada demostrat que el vostre club de fans del Laporta Ni independència Ni Solidaritat, Ni unitat indep... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Anna fletxa Reus
3 d'octubre de 2010, 14.13 h

CiU i sociates són igual de patètics. Tots dos representen els aprofitats i l'immobilisme. A mi no m'enganyareu més. Adéu espanyolistes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
3 d'octubre de 2010, 13.14 h

Bah, passant de CiU! avui el tema és l'enquesta de Solidaritat. Foc nou! comença el canvi cap a la independència real


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.