directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 12:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Un detingut en l'escorcoll de la Guàrdia Civil a la seu d'Unipost a l'Hospitalet

Es tracta del conseller d'administració de l'empresa de missatgeria

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Redacció | La Guàrdia Civil torna a escorcollar aquest dijous al matí la seu d'Unipost a l'Hospitalet de Llobregat per ordre del Jutjat d'Instrucció número 13 de Barcelona, que investiga els preparatius del referèndum de l'1 d'octubre, i han detingut el director general de la companyia, Pablo Raventós, segons fonts properes. 
La seu d'Unipost a l'Hospitalet de Llobregat , amb agents de paisà de la Guàrdia Civil
La seu d'Unipost a l'Hospitalet de Llobregat , amb agents de paisà de la Guàrdia Civil
© Laura Fíguls

Comparteix
   


Etiquetes
Els agents s'han personat a les instal·lacions de l'empresa, situada al carrer Pablo Iglesias número 16, al voltant de les vuit del matí, i també registren la seu social de l'empresa, al carrer Mallorca de Barcelona, i un domicili particular. Segons 'El Mundo', els membres del cos armat tracten de localitzar els pagaments que es van fer per a l'enviament de cartes d'acord amb el cens electoral.
 
De fet, no és la primera vegada que la Guàrdia Civil registra l'empresa. El passat 19 de setembre, pocs dies abans del referèndum de l'1-O, va intervenir 45.000 notificacions per a les meses electorals a la seu de la firma, a Terrassa, i també va entrar en altres delegacions de la companyia a Manresa, Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat.
 
Aleshores, el Ministeri d'Interior va assegurar que el nombre de certificats de notificació requisats "podria suposar el 80% de les comunicacions necessàries per cobrir les meses electorals". Els certificats de notificació estaven tancats, disposats per ciutats i poblacions.

Els altres registres
 
El jutjat d'instrucció número 13 és el mateix que va ordenar els registres del Departament d'Economia i Hisenda, el passat 20 de setembre, i que es va allargar durant hores. En el marc d'aquests registres la policia judicial va descobrir dues de les proves més destacades contra els acusats, l'anomenat full de ruta que duia per títol 'Enfocats' i la llibreta Moleskine amb dades del procés, ambdues en possessió del número dos de Junqueras, Josep Maria Jové.
 
Actualment, el titular d'aquest jutjat, Juan Antonio Ramírez Sunyer, es troba ingressat a l'hospital per una dolència intestinal. Per això, des d'aquest dimecres i fins divendres que ve estarà al front d'instrucció 13 un magistrat de la jurisdicció de menors. I des de dilluns en endavant ho farà el titular d'instrucció número 16, que actualment substitueix Instrucció 29.
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
fideli fletxa rdnes
14 de desembre de 2017, 10.28 h

la terrorista Ñ entestada en considerar terrorisme l'independentisme...Imbècils!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.