directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 01:40 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

El Consell de Seguretat Nuclear multa severament a Ascó 1

S'analitzaran 44 alumnes d'ESO d'un institut

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'organisme ha considerat que no va haver riscos per a la població després de l'escapi registrat al novembre passat. De tota manera, han analitzat a 44 alumnes que l'ESO que van visitar la planta. El Consell de Seguretat Nuclear aplicarà una forta multa a la central d'Ascó, després de la fuga de partícules radioactives experimentada mesos enrere. Ho farà per les irregularitats comeses i per ocultar la informació.
central nuclear atòmica asco
Comparteix
   

De tota manera, el mateix organisme ha aclarit que la radiació d'aquestes partícules emeses al novembre, no van presentar riscos per a la població. L'informe assegura que no es van presentar riscos ni hi va haver contaminació per als treballadors de la planta, encara que el Consell assegura que es van cometre irregularitats i es va ocultar informació, per les quals s'aplicarà una forta multa. Entre les mesures a prendre, el Consell de Seguretat tenia previst analitzar als 44 alumnes de l'ESO i tres professors que van visitar la planta. Per a això, una unitat mòbil de control radiològic es desplaçaria demà al col•legi. Els estudiants van visitar la central el passat 4 d'abril. A l'endemà, Greenpeace va denunciar que a la fi del passat mes de novembre, de la ventilació de l'edifici de combustible, havien sortit unes partícules perillosament radioactives. El Consell de Seguretat Nuclear ha qualificat l'abocament de ‘molt poc significatiu’.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
24 d'abril de 2008, 12.30 h

Una multa. I què soluciona això. Aquestes multinacionals multimilionàries, poden aguantar les multes que siguin necessàries.
A la presó els que van ocultar els fets, i tancament immediat d'aquesta central absoleta.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.