directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 13:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Duran nega ara que vulgui tornar a Catalunya però es mostra 'a disposició del partit'

El líder d'Unió assegura que li agrada molt la seva feina a Madrid i critica aquells que busquen posicionar-se per entrar en un govern de Mas

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Josep Antoni Duran Lleida no ha 'aixecat el dit' per tornar a la política catalana. Així ho ha dit aquest dimarts en una entrevista a TV3 on ha volgut silenciar aquelles veus que apunten cap a l'aterratge del president d'Unió al Parlament en un hipotètic govern d'Artur Mas després d'unes declaracions seves fetes ahir en què semblava insinuar-ho. Duran, que ha afirmat que li agrada 'molt' la seva feina a Madrid, ha anat més enllà i fins i tot ha afirmat que critica aquells que 'hagin aixecat el dit'. Malgrat tot, el polític democristià ha mostrat la seva negativa de realitzar afirmacions contraries a la seva entrada a l'executiva de Mas ja que, si és així, 'diran que en Duran no està a disposició d'en Mas'. Duran ha afegit també que no s'ha plantejat la qüestió de deixar la política madrilenya per tornar a la catalana, però que està 'a disposició' de la federació.

duran i lleida
Comparteix
   


Etiquetes
El líder d'Unió ha mostrat també la seva preocupació per l'estat de les finances que CiU és trobarà en cas que accedeixi a la Generalitat. Segons Duran, l'actual estat de l'economia catalana és molt pitjor al 'd'altres comunitats autònomes' i fins i tot és pitjor, ha dit, que les de l''estat espanyol'. El diputat de CiU a Madrid creu que el govern de Zapatero ha pogut col·locar 'molt bé' el deute 'a entitats financeres internacionals' i ha revelat que 'alts càrrecs a dalt de tot del nivell espanyol sempre em fan expressa la seva preocupació per les finances de la Generalitat i són del mateix partit que governa la Generalitat'.

Sociovergència 'si no hi ha més remei'
Josep Antoni Duran i Lleida, secretari general de CiU, no ha demanat la 'majoria absoluta' per CiU, però ha assegurat que 'si el poble de Catalunya ens la dóna la intentarem administrar de la millor manera possible'. No obstant, Duran sí que ha demanat el vot per aconseguir 'una majoria amplia' que permeti a la federació 'governar sense dependències'. En cas que no fos així, el líder d'Unió no ha descartat arribar a acords amb el PSC 'si no hi ha més remei'.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Manel fletxa Barcelona
6 d'octubre de 2010, 12.38 h

On són els de la franquícia "exvotant" per denunciar que CiU està disposada a pactar amb el P$OE? Ei, que ho diu el Duran, no jo!

Vaja, sembla que el Duran enyora aquesta foto:

http://rcstatic.cat/img/5775/mas_zapa_63.jpeg


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.