directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 13:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Per què la CUP no es presenta a declarar?

La regidora 'cupaire' Marta Llorens dóna resposta en una entrevista a 'Vilaweb'

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Redacció | "Nosaltres ens hem emparat en el nostre dret de no declarar. Ni al nostre advocat, ni a la fiscal ni a qualsevol pregunta que s'haguera pogut generar durant la vista", ha explicat la regidora de la CUP de Reus encautada per l'1-O després de declarar aquest dijous i passar 19 hores empresonada Marta Llorens. 
Els dos regidors de la CUP de Reus, Oriol Ciurana i Marta Llorens, celebren quedar en llibertat a les portes dels Jutjats de Reus
Els dos regidors de la CUP de Reus, Oriol Ciurana i Marta Llorens, celebren quedar en llibertat a les portes dels Jutjats de Reus
© Núria Torres

Comparteix
   


Etiquetes
En una entrevista a Vilaweb ha assegurat que han tingut moltes mostres de suport "però també altres que ens diuen que volem cridar l'atenció". "Per nosaltres no és cridar l'atenció, sinó ser honestos amb el que pensem". 
 
"Esten en un moment d'anormalitat" i ha afegit que "malgrat que hagin passat unes eleccions que eren imposades i en què el moviment independentista ha pujat i ha superat la majoria absoluta, hi ha certes maneres de fer de l'aparell judicial de l'estat que no són normals". 
 
"I per tant, s'ha de fer evident que no estem en un moment de normalitat", ha volgut subratllar. "És un marc de justícia que no l'entenem i que no forma part del nostre marc mental, perquè nosaltres voldríem un marc judicial dins d'una república catalana". 
 
Quadrada tampoc ha anat a declarar
 
La tercera regidora de la CUP de Reus, Mariona Quadrada, que està investigada pel cas del manifest de l'1 d'Octubre, no ha anat a declarar davant la jutge d'instrucció 2 de Reus. Quadrada estava citada a les 10.00 hores d'aquest divendres per comparèixer al jutjat pel presumpte delicte d'incitació a l'odi del qual se l'acusa, juntament amb altres regidors i l'alcalde Carles Pellicer. 
 
Aquesta era la segona citació que Quadrada rebia. En la primera citació el seu advocat va al·legar indisponiblitat. La segona citació la va rebre justament dimecres quan els Mossos d'Esquadra van detenir als seus dos companys, els regidors cupaires Marta Llorens i Oriol Ciurana, que no havien comparegut dues vegades sense justificació a la crida de la jutgessa.

Quadrada s'exposa ara també a ser detinguda per fer-la comparèixer al jutjat com ha passat amb Llorens i Ciurana --que van passar la nit de dimecres a comissaria retinguts--.

La regidoria cupaire Mariona Quadrada mostrant la segona citació / ACN
 
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
31 de desembre de 2017, 11.03 h

Perquè tenen el que han de tenir, i no com d'altres.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Olotí fletxa Olot
29 de desembre de 2017, 17.48 h

Son coherents, coi !
Caspanya no té separació de poders. La pandilla de lladres, la coroneta, els meapilas, els borratxos de cantina, els jutges, son tots la mateixa herència del franquisme.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
fideli fletxa rdnes
29 de desembre de 2017, 15.44 h

Sereu beneficiaris de l'odi español que es vehicula via judicial...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.