directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 07:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Berga crearà la Fundació Josep Maria Isanta per impulsar activitats que fomentin la convivència i la solidaritat

Continuarà les activitats de la Plataforma per la Convivència

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La Plataforma per la Convivència de Berga ha fet aquest cap de setmana el seu darrer acte. L'entitat ha organitzat un recital de poemes per fomentar la convivència i en record del jove Josep Maria Isanta, assassinat durant les festes de la Patum l'any 2005. La lectura popular de poesia, que s'ha portat a terme al passeig de la Indústria de Berga, ha comptat amb la participació d'unes trenta persones. L'acte, obert a tothom que hi ha volgut intervenir, ha estat conduït pel poeta berguedà Antoni Gol. Amb aquesta iniciativa, la Plataforma dóna per finalitzat el seu recorregut d'aquests tres anys d'existència però arrenca amb un projecte més ambiciós: la Fundació Josep Maria Isanta, que continuarà les activitats ja consolidades i en farà de noves amb l'objectius de fomentar la solideritat i la convivència a la capital del Berguedà.
lectura poesia berga
Comparteix
   

Fa unes setmanes, concretament en el mes de gener, la Plataforma per la Convivència de Berga va celebrar assemblea general i va acordar que calia donar continuïtat a les activitats de la plataforma, però des d'una fundació. Aquesta Fundació, que portarà per nom Josep Maria Isanta, es constituirà aquest mes de maig i està oberta a tots els col·lectius, entitats i associacions que vulguin integrar-s'hi.

De moment, a la plataforma, hi ha representades 129 entitats de Berga i del Berguedà. Entre altres activitats, segons ha avançat el portaveu de la plataforma, Josep Sensada, la Fundació té el propòsit de mantenir l'acte de lectura popular de poesia, la marató esportiva i el concert de música. Tot plegat, amb l'objectiu comú de fomentar valors com solidaritat i convivència.

'És una satisfacció veure com la gent de Berga i la comarca s'implica en els actes organitzats per la plataforma', ha manifestat Sensada. El portaveu d'aquest ampli col·lectiu berguedà ha volgut destacar que la fundació serà una entitat 'oberta a tots, no excloent, no exclusiva, i que busca només la participació dels ciutadans en benefici de la concòrdia'.

L'acte de lectura popular de poesia, en el qual hi han intervingut joves i grans, ha reunit desenes de persones a la zona del passeig de la Indústria de Berga.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.