directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 01:26 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Carod anunciarà després del 29-N la 'nova etapa' que necessita Catalunya

Explica que no farà campanya per ERC perquè Puigcercós li va dir que fa perdre vots al partit

Comentaris 21  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

El vicepresident del Govern, Josep Lluís Carod Rovira, ha dit aquest dimecres que l'endemà de les eleccions parlarà sobre el seu futur i sobre la manera com se l'ha apartat de la primera línia d'Esquerra Republicana de Catalunya. Carod Rovira ha dit que fa temps que té pensat què han de fer a Catalunya 'les persones que mirem més cap a l'esquerra que cap a la dreta i més cap a Catalunya que cap a Espanya' i ha afegit que 'ha de començar una etapa nova a la política catalana'. En declaracions a TV3, Carod ha explicat que no farà campanya per ERC perquè el president del partit, Joan Puigcercós, va dir-li que els fa perdre vots.



Comparteix
   


Etiquetes
Ha assegurat que quan Puigcercós li va comunicar que no aniria a les llistes va dir-li: 'Creiem que en aquests moments tu no aportes vots sinó que més aviat ens en fas perdre'. En aquest sentit, afirma que no vol perjudicar el partit i que si fes campanya per ERC la gent podria dir 'si el senyor Carod Rovira ens demana que votem a ERC, no la votem'. Per això ha deixat 'tot el mèrit per a l'actual direcció d'Esquerra Republicana'.

El concert econòmic de CiU, una presa de pèl
El vicepresident del Govern també ha parlat d'un final de cicle en l'actual relació entre Catalunya i Espanya i en aquest sentit ha criticat la proposta estrella de Convergència i Unió per a la pròxima legislatura en cas que guanyi les eleccions, un concert econòmic d'estil basc. Carod ha titllat la promesa de 'presa de pèl' i ha recordat al president de Convergència i Unió, Artur Mas, que 'en aquell estatut que vostè i el senyor Zapatero van retallar un dissabte a la Moncloa hi deia que qui recaptava els impostos era la Generalitat, i deia que en 15 anys s'equiparava el sistema de finançament de Catalunya al del concert econòmic'.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#21
INDEPENDÈNCIA fletxa Catalunya
8 d'octubre de 2010, 00.20 h

MOLT DE COMPTE AMB ERC : Han duplicat o triplicat les despeses en sanitat, educació i llengua catalana !!! I per això els vota gent que no són necessariament indepes ! Alertaaaaa !!
Els trolls ja no saben que dir.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
7 d'octubre de 2010, 23.45 h

MOLT DE COMPTE AMB ERC: Ignasi Llorente, portaveu ERC ha afirmat que "una bona part dels seus electors no tenen la independència com a punt prioritari del programa electoral":

http://politica.e-noticies.cat/independentisme-fragmentat-45449.html

Seran botiflers? ... la pregunta és pertinet, s'escau!
L'única vía per a sortir de l'actual atzucac, és votar, el 28N, una formació que posi la independència com a màxima prioritat.

Visca Catalunya Lliure! //*//


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Miquel fletxa Sabadell
7 d'octubre de 2010, 22.47 h

No crec que en Carod,hagi fet molt mal a ERC,perque l'han apartat d'una patada,cuan era un dels millors valors que tenia ERC,
era l'Arzallus d'ERC,aquest mati l'he escoltat a tv3 i te rao en moltes coses
Que vagi a RCAT o SCI,els unics indepes de Catalunya,
En quan al mal,a ERC,ja s'el fan ells mateixos,amb 6 o 7 diputats,s'acabaran esbodellant ells mateixos
es menjaran les entranyes entre ells,ara ja no espanten a ningu,ni al PP,es trist dir-ho pero es aixi


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
7 d'octubre de 2010, 22.43 h

Molts lamentem l'estripada d'ERC amb aquelles primàries per veure qui es feia amb les regnes del partit que va acompanyar l'escissió del corrent crític REAGRUPAMENT i cal dir que ni Puigcerós ni Carod-Rovira varen fer res per evitar-ho.
Nogensmenys cal dir que Carod-Rovira ha estat el millor polític que ha tingut Catalunya i que ha patit una campanya ferotgíssima per tal de fer que l'opinió pública es tornés en la seva contra (gràcies a CiU, PSOE i PP). Ha estat qui més ha fet créix... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Pacual fletxa Barcelona
7 d'octubre de 2010, 21.40 h

Carod, l'últim que fa falta en aquest procés és rencor i menys expressat amb cinisme. Saps perfectament que una ERC forta és garantia d'independència.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
7 d'octubre de 2010, 20.57 h

Sr. Carod, quina llàstima tot plegat! La roba bruta es renta a casa, no a la televisió! Quina necessitat té vostè de dir en un mitjà de comunicació les paraules que ha dit? A què juguem? Com a militant ras d'ERC em sento avergonyit. No m'interessen les picabaralles que vostè i el sr. Puigcercós tinguin i menys que les facin públiques. No aporten res a la construcció del nostre projecte, al contrari. Vostè té prou intel.ligència com per saber que les seves declaracions fan mal a ER... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
7 d'octubre de 2010, 17.52 h

David, en Carod ha passat de ser la bestia negra dels espanyols a ser un osset de peluix... encara recordo a un dirigent del PNB que preguntava tot sorprès (literal): "¿ Pero Dios bendito que le ha pasado a Carod ???"


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Jordi-80 fletxa València
7 d'octubre de 2010, 17.47 h

#2 Es veu com actuen els intoxicadors convergents, com aquest Madí de mig pelo, el tal bertran. Sempre insultant els independentistes per haver anat al Govern, i ací aquest troll va de solidari i favorable a Carod, el màxim responsable d'ERC a eixe govern. Tot serveix per llançar merda als independentistes, fins i tot contradir-se XDD

Quina manera més convergent i patètica, valga la redundància, de quedar en evidència XDDD


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
David fletxa Valldoreix
7 d'octubre de 2010, 17.43 h

Jo també sóc ex-votant d'ERC i admeto que el Carod ha estat el millor per el partit. És una persona que sap esperonar a la gent... i ei, quan algú és la persona més odiada per els espanyols vol dir que és bo per Catalunya! Jo també votaré Solidaritat, però vull que torni el Carod!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Jordi-80 fletxa València
7 d'octubre de 2010, 17.41 h

La gent quan vota, ho fa sobretot per l'obra institucional del partit, pel que ha fet al govern. I Carod ha sigut el màxim responsable institucional del partit. Aleshores, ell és el màxim responsable dels resultats. I per altra banda, Carod va ser el primer a no voler anar a cap llista, en les eleccions internes d'ERC, ja que qui es va presentar en la seua candidatura va ser Benach i Niubó. Puigcercós li ha donat el nª 2 al líder d'eixa candidatura, en què Carod va triar no liderar-la.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.