directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 10:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

El metge avortista Santiago Barambio denuncia el president d'E-cristians, Josep Miró Ardèvol, per calúmnies i injúries

Creu que la 'croada' antiavortament espanta a moltes dones, que van a avortar a l'estranger

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El director de la clínica Tutor Mèdic, Santiago Barambio, ha presentat una querella contra el president d'E-cristians, Josep Miró Ardèvol, per un delicte d'injúries, amenaces i calúmnies contra la seva persona i contra les clíniques de l'ACAI (Associació de Clíniques Acreditades per la Interrupció de l'Embaràs). La querella es presenta arran de la denúncia que el mateix Miró Ardèvol va presentar fa un més contra el doctor Barambio, en què l'acusava de practicar avortaments il·legals. Barambio assegura que hi ha una 'croada' contra el dret de l'avortament i que això està provocant que hi hagi dones que marxin a avortar fora de l'estat perquè 'no volen acabar citades davant d'un jutge'.
doctor Barambio
Comparteix
   

Segons el doctor Barambio, la denúncia presentada per Miró Ardèvol es basa en un 'esborrany' de Barambio penjat a la xarxa que després serviria per una conferència en un congrés a Roma de l'any 2006. Assegura que, en la denuncia, Miró Ardèvol descontextualitza les seves paraules amb 'intencionalitat'. Diu que en fa una 'interpretació lliure' i que 'retalla, enganxa i mutila les frases'.

Barambio ha assegurat que 'se sent perseguit, i els meus companys també', i denuncia que s'està creant una 'situació de por' contra el dret de l'avortament. Ha explicat que tot això està provocant que hi hagi dones que marxin fora de l'estat a avortar perquè 'no volen acabar citades davant d'un jutge'. Diu també que arran d'aquesta situació, les clíniques avortistes 'estan filant més prim' i que si una dona arriba amb una malformació del fetus a les 26 setmanes 'ja no se li practica l'avortament', quan abans amb '27 setmanes se li feia' per 'alta incompatibilitat en la qualitat de vida' del fetus.

Barambio ha explicat que 'creia que estàvem protegits per la llei'. Diu que 'practicàvem l'embaràs més enllà de les 22 setmanes perquè enteníem que la malformació del fetus afecta la salut psíquica de la dona'.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.