directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 16:08 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El tèrbol motiu que hauria fet retardar la decisió del Suprem sobre Urdangarín

Pablo Llarena, que porta la causa dels líders independentistes, està entre els magistrats que decidiran sobre el futur del cunyat del rei espanyol

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Redacció| Aquest febrer, fa un any que la secció primera de l'Audiència Provincial de Palma va fer pública la sentència del cas Nóos: el marit de la infanta Cristina, Iñaki Urdangarín, era condemnat a sis anys i mig de presó per prevaricació, falsedat documental, malversació de cabals públics i tràfic d'influències. Una decisió que la seva defensa va recórrer (després de set mesos) al Tribunal Suprem; així com la Fiscalia anticorrupció, l'Advocacia de l'Estat i l'Advocacia de les Balears, que demanaven un augment de la pena. 
 
Iñaki Urdangarin
Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina

Comparteix
   


Etiquetes
Tot i que és habitual que aquesta mena de recursos es resolguin un any després de la decisió judicial inicial, els jutges del Suprem no es pronunciaran sobre el cas del cunyat del rei espanyol, Felip VI, fins als voltants de la Setmana Santa. Segons va avançar fa uns dies 'El Confidencial Digital', algunes fonts els havien assegurat que la decisió de l'Alt Tribunal podria arribar durant el període de vacances intencionadament, ja que els ciutadans estan menys pendents dels mitjans de comunicació i així la notícia podria passar més desapercebuda. 

D'altra banda, el mateix diari assegurava que el retard en la decisió del Suprem ve donat de la necessitat dels magistrats -entre els quals hi ha Pablo Llarena, que porta la causa dels líders independentistes- de més temps per deliberar; cosa que contrasta amb la rapidesa en que han pres determinacions pel que fa al cas català. Un altre contrast amb aquest cas és el fet que no se li hagin interposat mesures cautelars a Iñaki Urdangarín (com sí s'ha fet amb els presos polítics) i, per tant, estigui vivint plàcidament a la seva residència de Suïsa fins que se sàpiga la decisió del Suprem. 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Marta fletxa Sabadell
29 de gener de 2018, 15.29 h

Jo crec que també em d'ajudar als espanyols de bona fe i crear un JUNSXLAREPUBLICA a tot l'estat per mirar de deslliurar-los de totes aquestes guineus!

Visca Catalunya lliure !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
fideli fletxa rdnes
29 de gener de 2018, 15.16 h

sabem les raons , de 'sobres'


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.