directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 12:42 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Joaquim Boixareu, convençut de guanyar a Rosell pel 'suport creixent' dels empresaris

El candidat a presidir Foment critica l'actual president per haver 'barrejat' les eleccions a Foment amb les de la CEOE

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Joaquim Boixareu, conseller delegat d'Irestal i ja candidat a la presidència de la patronal Foment, ha informat de la presentació oficial de la candidatura a les eleccions a la presidència de la patronal i s'ha mostrat convençut de la seva victòria pel 'suport creixent' que estan rebent dels empresaris i de les associacions empresarials que el dia 18 hauran de votar a la seu de Foment. Boixareu ha criticat la decisió de l'actual president de Foment, Juan Rosell, de convocar les eleccions de la patronal catalana per al 18 d'octubre, coincidint gairebé amb la convocatòria que el 20 d'octubre es farà de les eleccions a la presidència de la CEOE per substituir a l'actual president Gerardo Diaz Ferran.

Comparteix
   


Etiquetes
Joaquim Boixareu ha desvetllat que abans de l'estiu, la candidatura que encapçala, Foment Futur, va demanar Rosell que no 'barreges' els dos processos electorals i convoques les eleccions de Foment a finals d'any. Un membre de la candidatura ha explicat que ja es preveia que Diaz Ferran convocaria eleccions abans de final d'aquest any.

Boixareu ha informat que tot i que la presentació de candidatures finalitza aquest divendres a les 18h, Foment Futur va presentar els avals aquest dijous, 'una seixantena en comptes dels quaranta que exigeixen els estatuts'.

En relació amb les decisions que prendrien en cas de guanyar les eleccions sobre l'actual equip directiu i gestor de la patronal, Boixareu ha deixat clar que aquest equip de gestors es mantindrà perquè 'cal fer foc amb la llenya que hi ha', ha dit.

Boixareu també s'ha referit al procés electoral obert a Catalunya i que acabarà el 28-N amb la celebració de les eleccions al Parlament. El candidat a la presidència de Foment ha dit que en un moment com l'actual es necessita d'un 'govern fort' i ha aclarit que seran els ciutadans els que amb la seva votació ho decideixen .

El conseller delegat d'Irestal ha afegit que amb l'actual dèficit de la Generalitat és constatable que cal tenir més recursos de finançament per fer front a les necessitats.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.