directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 18:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

[Vídeo] Joan Carles I es nega a concedir una entrevista a Évole i li penja el telèfon

Va ser durant la conversa amb José María García, que va explicar com el rei emèrit va dir-li "maricón" per vestir un jersei vermell

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Redacció| El 'Salvados' d'aquest diumenge ha deixat malparat el rei emèrit Joan Carles I, que va mostrar davant els espanyols que no és tan proper com molts volen fer creure. De fet, va acabar penjant el telèfon de males maneres al periodista Jordi Èvole quan va demanar-li una entrevista amb el seu programa. 
Joan Carles I, en una imatge d'arxiu
Joan Carles I, en una imatge d'arxiu
© ACN

Comparteix
   


Etiquetes
Segons el monarca, que va mostrar-se molt empipat -“a mi m’han dit que em trucaríeu per parlar de José María García, i amb ell parlo del que sigui. Però no parlaré de res més"-, ja li havien avançat que hi hauria una conversa però només estava disposat a parlar sobre el periodista José María García, que va protagonitzar el programa de diumenge. “M’estava dient [Garcia] que si hagués tingut l’exclusiva de Botsuana, també l’hauria donat. Vostè com s’ho hauria pres?”, va preguntar-li Èvole al monarca, a la qual cosa va respondre tirant pilotes fora. 

Quan Joan Carles va penjar el telèfon deixant Èvole amb la paraula a la boca, García va afirmar que “a Joan Carles li falta aquesta entrevista incisiva, no d’aquestes que només fan fel·lacions. A mi m’ha molestat el comportament que ha tingut amb tu, s’ha equivocat penjant grosserament”. 

 

Joan Carles I va dir "maricón" a García per anar vestit de vermell
 
José María García, a més, va explicar que un dels darrers cops que va veure Joan Carles I hauria viscut una situació gens del seu gust: el Borbó li hauria dit "maricón" per anar vestit amb un jersei vermell. “És de l’única cosa de la qual no poden acusar-lo a vostè”, hauria contestat el periodista, al·ludint a la seva fama de faldiller.
 
"Jo he sentit adoració per Joan Carles, i confesso ara que equivocada, perquè ha fet coses equivocades que jo desconeixia. No em va agradar l’escàndol de Bostuana, la presència tan pròxima de Corinna ni les amistats masculines properes al Rei”. “No estic gens agraït amb Joan Carles, jo m’he portat amb ell de meravella. Però des que deixés de ser rei, ni una trucada...”, va sentenciar García. 
 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
13 de febrer de 2018, 10.19 h

Els "llautons" amagats ja comencen a sortir de l'ombra. : Ni "chabacano" ni res de res: "Todo por la pasta amb corines". Les envoltes platejades es destapen i donen pas a les bonyigues morals esdevingudes del genocidi franquista, no jutjat, encara.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Ara(gones)aya E // TABARNIA IS NOTHING , CATALONIA WILL BE AN EUROPEAN STATE AND ALBERT BOADELLA IS CRAZY fletxa QUERIDOS NAZIS, PONGO REPUBLICA ESPAÑOLA EN EL GPS Y ME SALE LA CARCEL DE ESTREMERA. NO DEJO DE TOMAR LA DOSIS DIARIA DE VALIUM Y FORTASEC. EL DIA QUE RAJOY DICE TONTERIAS EN RUEDA DE PRENSA, DOSIS DOBLE.
13 de febrer de 2018, 08.27 h


#2 Su Majestaz el Rey no necesita préstamos. Ya cuando lo coronaron pidió suficiente a todos los demás monarcas del mundo con la excusa de que entre monarcas se habian de ayudar.

Además ya en el 2012 el New York Times reveló que la fortuna de Juan Carlos de Borbon y Borbón y Borbón ascendia a 1.800 MILLONES de euros, por lo que imagino que ahora tendra menos, porque ya no cobra los poco más de 24.300€ mensuales que cobraba, ahora cobra solo unos 190.000€ anuales, el pobre.

Mira... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
QUATRE BARRES fletxa II*II Republica Catalana II*II
12 de febrer de 2018, 20.20 h

#1
Araya, el morito repelente


Que llame al Urdanga a ver si le hace un prestamo.
Entre "volerurs" anda el juego.



Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
12 de febrer de 2018, 17.13 h

Majestad, llame a la familia del Junqueras,pls.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.