directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 11:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

[Vídeo] Els tertulians del programa 'Tot es mou' salven TV3 dels efectes nocius del 155

L'espai de tarda dedicava molts minuts a un acte unionista que ha estat destrossat a la taula de debat

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

Gerard Sesé @gerardsese | Avui, el programa que ara s'encarrega d'amenitzar les tardes a TV3, 'Tot es mou' presentat per Helena García Melero ha dedicat un llarg i feixuc temps a cobrir un dinar unionista que pretén agermanar les ciutats de Barcelona i Madrid davant del moment històric que viu Catalunya a les portes de la seva emancipació.
mercedes mila, tv3, helena garcia melero, tot es mou
Mercedes Milà en directe al 'Tot es mou'

Comparteix
   


Etiquetes
Per si no fos poc, TV3 no hi ha enviat cap reporter i ha demanat a una de les assistents, Mercedes Milà, que fes la connexió en directe per a explicar com havia anat la trobada. Ella mateixa ha explicat que s'ha assegut al costat d'Enric Hernández, director de El Periódico i ha narrat alguna de les confidències dels assistents. De fet, hi havia cares molt conegudes com Xavier i Rosa Maria Sardà, Pepa Bueno, Mercedes Milà, Oriol Bohigas, Antoni Bassas, Lluís Bassat, Amparo Moreno, Eulàlia Vintró, Ana Belén, Víctor Manuel, Miguel Ríos, Josep Maria Pou, Javier Mariscal, Teresa Gimpera i Vicky Peña, Montserrat Nebrera, Joan Herrera i les alcadesses Ada Colau i Manuela Carmena.
 
El missatge que ha volgut donar Milà és que ha estat una trobada per a "l'entesa, ganes de fer-se sentir i de "recolzar molts catalans que són aquí" i que això pot ser "el principi d'un treball de la societat civil que té molta força i que està decidia a què les dues ciutats no perdin la relació tan extraordinària". Després el programa ha emès un petit reportatge on sortien algunes de les celebritats que han acudit al sopar amb discursos unionistes camuflats en la fraternitat.
 
Els tertulians destrossen el dinar
 
Albano Dante Fachin ha dit que "m'he d'aguantar molt" per dir el que pensava sobre aquest dinar. "Diuen que aquí ens portem tots bé quan hi ha gent a la presó i hi ha desastres democràtics a Espanya. Què és aquest bon rollito? Veig això i em sembla trist".
 
Bernat Dedéu no s'ha mossegat la llengua "no ens han convidat al dinar perquè no som ni socialistes ni pijos" i ha afirmat que li feia molta gràcia "la retòrica absurda i cursi passada de moda dels pijos sociates".
 
També Marta Roqueta hi ha ficat cullerada i ha recordat que "posar Carmena i Colau al centre d'una reconciliació basant-se en un discurs de gènere s'obliden com si Anna Gabriel o Inés Arrimadas no haguessin influït i l'independentisme ha aportat discòrdia a la taula del pacte de la constitució.

 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
13 de febrer de 2018, 10.31 h

ELS TIFES DITS "PIJOS", ESQUERRANS TRAINT LA IDEOLOGIA ESQUERRANA, FAN LA FEINA A LA DRETA MÉS EXTREMA DE LA FINCA ESPANYA, D'UNS MILERS ACOMBOIANT A LES DUES-CENTES FAMÍLIES PROPIETÀRIES, PER PUJAR AL CARRO DE LA PLACIDESA DE LA INIQUITAT MORAL, DE L'ESTAT FET A FOC I MATA DEGOLLA, DE SEGLES. SÓN ADEPTES A LES GIRATÒRIES, I TOTA LA FEMTA DEL FRANQUISME AMB LA PETJADA DE LES CREUS GAMADES GRAVADES A UNS CERVELLS TAN DÒCILS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
sorender fletxa VISCA LA REPUBLICA DE CATALUNYA
12 de febrer de 2018, 19.55 h

QUIN FÁSTIC...!!!... HIPÒCRITES!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
12 de febrer de 2018, 19.48 h

L'ANC ha denunciat que TVE li tradueix "accions valentes" per "acciones violentas". http://www.ccma.cat/324/lanc-denuncia-que-tve-li-tradueix-accions-valentes-per-acciones-violentas/noticia/2837449/




Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.