directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 14:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Boixareu acusa a dirigents de Foment de 'pressionar' empresaris de cara a les eleccions de la patronal

Les coaccions són 'inacceptables' segons el candidat que confia en guanyar els comicis el proper 18 d'octubre

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El candidat a la presidència i a la junta directiva de Foment, Joaquim Boixareu, ha afirmat que durant el procés electoral que s'ha obert aquest divendres passat a les eleccions de Foment, alguns dirigents d'aquesta patronal estan exercint 'pressions inacceptables' sobre empresaris que han de votar a les eleccions d'aquesta organització empresarial el dilluns 18 d'octubre. Boixareu diu que una cosa és trucar als electors per demanar-los el vot, com fa la candidatura Foment Futur, i una altra cosa molt diferent és actuar amb 'pressions'. El líder de la plataforma Foment Futur segueix convençut del seu triomf a les eleccions a la presidència de Foment.

Comparteix
   


Etiquetes
El conseller delegat del grup Irestal manté intactes la 'il·lusió, les ganes, la força i la responsabilitat' per guanyar les eleccions a la presidència de Foment. Boixareu, 'cada cop més convençut de la seva victòria', està segur que a partir de les eleccions del dia 18 pròxim podrà començar a desplegar el seu programa de 'renovació' de la patronal.

Pressions des de Foment
En relació amb la incertesa dels electors a l'hora de fer públic el seu vot, Boixareu ha admès que li consta que en aquests moments hi ha una certa pressió d'alguns dirigents actuals de Foment i 'això és una llàstima'.L'empresari ha afegit que una cosa és demanar el vot de la teva candidatura, com ho estan fent els membres de la plataforma Foment Futur, i una altra cosa és exercitar 'pressions que no són acceptables' sobre els electors.

El conseller delegat d'Irestal tampoc vol treure conclusions del fet que l'actual president de Foment hagi decidit avançar les eleccions a l'organització empresarial catalana, fent-les coincidir gairebé amb la convocatòria de les eleccions a la presidència de la CEOE. Boixareu admet que la coincidència d'aquest dos processos electorals s'ha fet contra l'opinió de Foment Futur, que abans de l'estiu ja van mantenir converses amb Rosell per dir-li que seria una decisió 'desencertada' 'barrejar' les dues convocatòries. Boixareu demana a Rosell que es defineixi d'una vegada i anunciï si es presentarà o no a la presidència de la CEOE, perquè 'no pot ser que estigui aquí i allà a la vegada'.





COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.