directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 16:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La veritat incòmoda de l'Estat per mantenir Forn a la presó

Mireia Boya creu que és per la gestió dels atemptats del 17A i la informació que en té com a Conseller d'Interior

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Redacció | L'exdiputada de la CUP Mireia Boya té una teoria sobre per què Joaquim Forn, Conseller d'Interior cessat, continua en presó preventiva. 
© Rafa Garrido

Comparteix
   


Etiquetes
A través de les xarxes socials, Boya ha exposat que és "per la gestió dels atemptats de l'agost i la informaicó que té com a Conseller d'Interior sobre què va passar realment".
 
Segons ha explicat la 'cupaire' "hi ha una guerra interna al PP entre Soraya i Cospedal. Soraya va ser responsable de l'Operació Catalunya amb Fernàndez Díaz, però ara Interior és de Zoido. Famílies peperes: Zoido és Arenas, i aquest és Cospedal".

 
Boya també ha ressaltat que Zoido va reemplaçar els comissaris, inclòs el protagonista de l'agost: José Luis Olivera, que va treballar a l'ombra x Villarejo a l'Operació Catalunya. Director del CITCO, el centre d'informació sobre terrorisme que hauria d'haver advertit a Mossos sobre l'imam".
 
L'expresidenta del grup parlamentari de la CUP ha assegurat que després que s'aprovés la data per al referèndum, "als passadissos de C's sentim un 'a partir de agosto os vais a cagar'". I recorda que els periodistes estatals advertien que l'Estat està disposat a "tot a partir d'agost". I constata que alguns van decidir fer les vacances més curtes: "decidim escurçar les vacances. Jo el 16 d'agost ja era a Barcelona".

 
Boya també ha aprofitat per recuperar una piulada seva on feia esmena de la manca de coordinació amb l'Estat, l'imam de Ripoll i veus de la pròpia policia que asseguren que podria ser un confident del CNI. I es pregunta "terrorisme d'Estat"?
 
Recorda també la falsa nota que va publicar El Periódico assegurant que la culpa era dels Mossos. "Qui havia amagat la informació és el CITCO".

 
La 'cupaire' explica també que després de molta confusió i informació contradictòria es reconeix que "l'imam estava fitxat per la policia des de l'11M" però que mai el van imputar. 

I conclou: "Potser era terrorisme d'Estat, intent de decretar estat d'excepció i treure l'exèrcit al carrer. Guerra psicològica a un mes i mig del referèndum, per evitar-lo. No, la gestió dels atemptats de Forn i Trapero no els hi perdonaran mai. No ens van poder aturar l'1-O"


 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
23 de febrer de 2018, 11.49 h

El gobierno españomonguer i els gihadistes són còmplices. Alguna altra explicació per a castigar a aquest gobierno? Clarament NO.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
18 de febrer de 2018, 17.08 h

Amb aquesta quimera contra Catalunya aquest govern del PP portarà a Espanya a la ruïna i a la misèria, i tot per demostrar que la te mes llarga i per desviar la atenció dels ciutadans contra ells per la corruptela dels components del seu partit.

Que costa el desplegament i manteniment de 9.000 policies dels piolins i lloguer dels vaixells tants dies en el port, dels funcionaris i policies espia per seguir els passos dels nostres polítics, dels desplegament de vehicles, de les subvencions ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
17 de febrer de 2018, 22.05 h

L'opinió estrangera se la passe per l'arc del triomf, no siguem tan innocents, no surt el nom de M. Rajoy a la comptabilitat de Barcenas i ningú, ni aqui ni al estranger diu ni piu? Ningú sap qui és? Europa està governada pels populars i els hem votat la classe treballadora, si no veuen això, que conya han de veure coses insignificants com els morts de las rambles? Que t'empatolles, aquesta gent són gàngsters! A Europa li mengen el cul al Rajoy la colla de doctors honoris causa per la ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
17 de febrer de 2018, 21.09 h

Cada vegada més gent creu que estem davant d'un crim de falsa bandera o si es vol crim d'estat. Però es trigarà molt en saber-ne res més ja que els 'democràtes' del tripartit-155 PPSOE i colons torpedinen qualsevol intent de fer investigacions. No s'en sortiran perquè van morir massa persones extrangeres i al final serà forçada des de afora però si hem de confiar en aquest pais que diuen és espanya ja podem esperar asseguts. Mentrestant aquell senyor 'M. Rajoy' ningú sap qui és........ Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
17 de febrer de 2018, 18.09 h

No patiu, que espanya la vergonya la conserva tota , perqué mai l'han fet servir! La incomoditat se la passen pel mateix arc del triomf que s'han passat el nom de M. Rajoy a les llistes dels de la mà llarga i el sobre unflat, de Barcenas! Quin país democràtic a Europa tindria un delinqüent com president? Doncs un com espanya, cal veure'l declarant davant del jutge, i el president del tribunal tallant les preguntes dels advocats descaradament davant de la televisió publica espanyola, i les... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
17 de febrer de 2018, 15.09 h



España, per mantenir Forn a la presó en dirien " ES UNA FAENA".

Jo crec que es un cúmul de coses i cap de bona: POR, VENJANÇA..HUMILIACIÓ .. i atonyinar a Catalunya, per tindre mes vots......


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.