directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 14:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

Esteve Plantada, nou director d'AraVallès

Relleva a Eduard Mas al capdavant del jove diari digital del Vallès Oriental

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

Esteve Plantada és des d'aquesta setmana el nou director d'AraVallès, el diari digital del Vallès Oriental que va començar a caminar el 22 d'agost del 2009, dia d'inici de la Festa Major de Granollers. La nova etapa començarà de manera oficial el proper 1 de novembre. Esteve Plantada relleva al capdavant del diari a Eduard Mas amb l'objectiu de seguir treballant perquè AraVallès continuï sent la principal opció dels vallesans per informar-se gratuïtament i des de la xarxa, i, amb el pas del temps, esdevingui un referent territorial, un element de comunicació social a la comarca.
esteve plantada, director, AraVallès
Esteve Plantada, nou director d'AraVallès

Comparteix
   


Etiquetes
Amb aquesta incorporació es vol seguir apostant per la informació de proximitat, actualitzada i propera, donant més rellevància, si és possible, al valor d'opinió del diari. El nou director, Esteve Plantada, és nascut a Granollers, i ha treballat a l'AC de Granollers, a la productora teatral Accés Teatre i al Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya realitzant tasques de comunicació, entre d'altres. Plantada té un lligam molt fort amb la comarca, i en especial, amb la seva ciutat, Granollers, on ha estat i segueix estant molt vinculat al teixit cultural. En l'àmbit de la informació, Plantada ha estat articulista d'El 9 Nou, ha treballat com a crític al Suplement de Cultura del Diari Avui i ha estat co-director de la prestigiosa revista literària The Barcelona Review. A banda de tot això, el nou director d'AraVallès porta publicats 5 llibres de poesia i ha guanyat diversos premis literaris.

Amb aquesta nova etapa, Esteve Plantada creu que 's'ha de consolidar el diari com a referent comarcal, s'ha de potenciar el valor comunicatiu amb el sector jove, i s'ha de crear un teixit molt potent d'opinió i compromís amb la comarca i amb el país, Catalunya'. L'etapa s'inicia amb la il·lusió d'assolir noves fites i de seguir sumant lectors tot fent 'un producte de qualitat, independent, directe, amè i molt participatiu', tal i com és propi del mitjà digital.

Per la seva banda, el periodista Eduard Mas, director del diari digital del Vallès Oriental des dels seus inicis i fins al primer aniversari d'aquest, deixa AraVallès amb unes xifres d'audiència que superen amb escreix les expectatives creades l'estiu del 2009, en el moment de néixer; unes xifres que arriben a les més de 2.500 visites úniques de dilluns a divendres, i que oscil·len entorn de les 1.800 els caps de setmana. Mas abandona el diari convençut que aquest continuarà demostrant que "hi havia un espai orfe entre els mitjans escrits que informen sobre la comarca", un espai que ha cobert AraVallès.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.