directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 17:39 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Un fundador de SCC diu que el Gobierno ha finançat directament manifestacions unionistes

Javier Barraycoa, actualment, dirigeix l'organització d'extrema dreta 'Somatemps'

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Redacció| Ningú ho havia dit tan clarament com un dels fundadors de Societat Civil Catalana. Javier Barraycoa, una de les cares més conegudes de l'extrema dreta -actualment, dirigeix 'Somatemps', després de desvincular-se de l'entitat unionista- ha escrit al seu blog personal que les manifestacions impulsades per SCC el 8 i 12 d'octubre passats per la unitat d'Espanya i contra els resultats del referèndum de l'1-O van ser finançades de manera il·legal.  "El més divertit és que els diners per a l'organització arribaven per vies inconfessables del govern central", escriu en referència a les mobilitzacions. 
 
Manifestació unionista
Manifestació unionista
© Jordi Bataller

Comparteix
   


Etiquetes
I afegeix: "Però després Borrell, setmanes més tard, demanava el vot per al PSC i Vargas Llosa per C 's. Reconec que vaig riure bastant en silenci durant la campanya. Així li va anar al PP a les eleccions". D'altra banda, el dirigent d'extrema dreta carrega contra els polítics que van manipular les convocatòries “per dissimular i ocultar la realitat a la bona gent que volia sortir al carrer".  "SCC va convocar a la seva seu diverses associacions, també Somatemps. El procés de negociació de l’acte unitari va consistir a no deixar a les associacions prendre cap decisió. Però pel bé de Catalunya i d’Espanya vam callar davant d’una nova humiliació de SCC”, escriu. 

Segons diu, SCC es va mostrar especialment insistent per tal que les cares visibles de les manifestacions "no fossin d’altres associacions, sinó els fanalets que va dur SCC”. Barraycoa també denuncia que -per la manifestació del 12 d'octubre- “el govern central, atemorit per la seva pèssima gestió de l’1-O, va donar instrucció a SCC que fos un acte massiu i unitari. I així ens ho va comunicar SCC: Ells posarien els recursos i nosaltres els oradors i les nostres organitzacions”. 
 
 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
23 de febrer de 2018, 13.16 h



ERA DE CALAIX......Todo por la Patria...... !! Ja os la regalo........


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
JORIS fletxa Cubelles
23 de febrer de 2018, 11.23 h

És evident que estàs traumatitzat per alguna secta.
Et recomeno que estiguis 30 dies sense llegir res, passegis per la muntanya, vegis series de TV i truquis amics que fa temps que no veus per parlar de coses que no tinguin a veure amb la política.
Salutacions.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
TABARNIA IS NOT CATALONIA AND ALBERT BOADELLA IS THE EXILED PRESIDENT fletxa QUERIDOS NAZIS, PONGO REPUBLICA CATALANA EN EL GPS Y ME SALE LA CARCEL DE ESTREMERA. NO DEJEIS DE TOMAROS LA DOSIS DIARIA DE VALIUM Y FORTASEC. EL DIA QUE EL PUCHI DICE TONTERIAS EN RUEDA DE PRENSA, DOSIS DOBLE
23 de febrer de 2018, 11.19 h


ASESINATO CON BOMBA.

Esas palabras clave las he puesto para atraer la atencion de los lectores, pero en realidad os queria hablar de otra cosa.

Hoy tengo las ALMORRANAS esas gordas y relucientes pomo pelotas de ping-pong-ping-pong-ping-pong-ping-pong-ping-pong-ping-pong-ping-pong que me producen un fuerte escozor y picor, pero hinchadas como estan, si me las rasco seguro que explotaran.

¿QUE PUEDO HACER?

¿Algun lector comedor de chorizos, morcillas, chalchichas y cecinas a mansalva tien... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.