directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 14:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Socis del Barça demanen a la directiva que boicotegi la llotja a la final de la Copa del Rei

Com a mesura de protesta contra els presos polítics

Comentaris 8  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Redacció | Els socis del Barça han demanat a la Junta Directiva que no assisteixi a la llotja de l'estadi madrileny 'Wanda Metropolitano', on se celebrarà el pròxim 21 d'abril la final de la Copa del Rei. Ho sol·liciten en una carta enviada a la directiva com a senyal de protesta contra els empresonaments de Jordi Sànchez, Jordi Cuixart, Joaquim Forn i Oriol Junqueras, que consideren "injustos".
josep maria bartomeu, barça
Comparteix
   


Etiquetes
Els socis del club esportiu demanen a la directiva que s'abstingui a la final de la Copa del Rei perquè els "representants escollits pel poble de Catalunya i líders de la societat civil romanen encara a presons a prop del lloc de la celebració" del partit. En una carta remesa a la junta, els socis remarquen que és una situació injusta i no s'ajusta al dret, tal com assenyalen "juristes, de totes les ideologies, nacionals i estrangers".
 
D'altra banda, recorden que el Club es va adherir al Pacte Nacional pel dret a decidir del 2014 i a la Comissió independent per a la Mediació, el Diàleg i la Conciliació l'octubre de 2017, que conté uns valors contraris a l'empresonament dels presos polítics, apunten els socis. Per això, exigeixen a la junta "coherència" amb "aquells postulats que el mateix Club ha mantingut fa pocs mesos adherint-se a l'esmentada Comissió".
 
Finalment, els socis creuen que amb aquest acte de protesta, la directiva té una nova oportunitat per "dir al món que el nostre Club no es mostra inflexible en la defensa dels seus valors i de la Justícia". Amb tot, asseguren que no estaria mostrant cap ideologia política.

Aquesta petició arriba després de les polèmiques declaracions filtrades de Josep Maria Bartomeu on afirmava: "Tot el món independentista està en contra meu. M'odien i em volen fora del Barça perquè no estic ajudant al procés". 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#8
Also sprach Zarathustra fletxa also, jawohl, jawohl, genau so, sicher, so !! !!*!! !!
23 de febrer de 2018, 16.00 h



Quan Kerrukkès-Larag-o-Neses, Graaan Prebost del Consell Superior de Savis de la cort del Senyor de la Sublim porta i els 99 Noms, va pujar a lenjoiada tarima crisoelefantina a la dreta del tron reial per a explicar als cortesans les darreres novetats descobertes pels 69 savis del Consell, la concurrència va adoptar immediatament un respectuuós silenci expectant.



Cada lluna plena el Graaan Prebost havia de retre comptes al Sultà de la Sublim Porta i a la seva cort, per demostrar que le... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Camilo Camelo Camello fletxa Ayayayaylolailolailópolis, Caspañistan Inferior
23 de febrer de 2018, 15.51 h










EN DECUBITO SUPINO O PRONO


ARAGONESES #2 #3


CUANDO BEBE ANÍS ANÍS EL MONO EL MONO


VA HACIENDO ESES .


Y AUNQUE BEBER ALCOHOL


NO LE MOLA


CUANDO CANTA EL CARA AL SOL


EL CULO SE LE HACE . . . P E S I C O L A A A !! !! !! !!









Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
23 de febrer de 2018, 15.50 h

Els catalans volem tirar endavant el procés independentista el 54,9 %, o sigui LA MAJORIA INDEPENDENTISTA. El 19 % d´una forma unilateral, i un 35,9 amb negociació.
La resta, el 45 % no voldria el procés, amb diferents matissos.
Les notícies s´han de saber llegir, i explicar-les amb neutralitat. No manipular-les barroerament com ens té acostumats el #3, que tot ho falseja a la seva conveniència, volent intoxicar, cosa que no aconsegueix mai.
https://www.elnacional.cat/ca/politica/majori... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
23 de febrer de 2018, 15.17 h

#2
#3 Vaya obsesión la tuya con los nazis. Lo entiendo, chavalina, sí, lo entiendo, igual que entiendo que pocos gilipollas tan nazis como tu se pueden encontrar por el mundo.

Hay que ver que pena que me das, chavalina, cuando veo que sigues alucinando NAZIS y no te es posible superar la macabra experiencia de tu niñez en el lóbrego y siniestro burdel donde tu madre se prostituía a cambio de unas perras gordas.

En tu mente infantil quedó grabada la imagen de tu mamá debajo de muchos ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4

Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
TABARNIA IS NOT CATALONIA AND ALBERT BOADELLA IS THE EXILED PRESIDENT fletxa QUERIDOS NAZIS, PONGO REPUBLICA CATALANA EN EL GPS Y ME SALE LA CARCEL DE ESTREMERA. NO DEJEIS DE TOMAROS LA DOSIS DIARIA DE VALIUM Y FORTASEC. EL DIA QUE EL PUCHI DICE TONTERIAS EN RUEDA DE PRENSA, DOSIS DOBLE
23 de febrer de 2018, 14.55 h


QUERIDOS NAZIS, AHORA IBA A CONTAROS OTRA DE LAS MENTI ...QUÉ DIGO YO AHORA, OTRA DE LAS VERDADES QUE TANTO ME GUSTA CONTAROS, PERO SE ME HA IDO EL SANTO AL CIELO PORQUE EN ESTE MOMENTO SIENTO UNOS RETORTIJONES AHÍ EN LA BARRIGA, QUE ME HACEN SOSPECHAR QUE NO TARDARE EN TIRARME UN PAR DE DOCENAS DE ESOS PEDOS QUE TANTO HACEN VIBRAR A MIS ALMORRANAS, CON EL DOLOR INSUFRIBLE QUE ESO COMPORTA.

DE MANERA QUE ANTES VOY A TOMARME UN PAR DE ANALGÉSICOS, ESPERANDO QUE NO INTERACCIONES CON EL VAL... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
TABARNIA IS NOT CATALONIA AND ALBERT BOADELLA IS THE EXILED PRESIDENT fletxa QUERIDOS NAZIS, PONGO REPUBLICA CATALANA EN EL GPS Y ME SALE LA CARCEL DE ESTREMERA. NO DEJEIS DE TOMAROS LA DOSIS DIARIA DE VALIUM Y FORTASEC. EL DIA QUE EL PUCHI DICE TONTERIAS EN RUEDA DE PRENSA, DOSIS DOBLE.
23 de febrer de 2018, 14.48 h

QUERIDOS NAZIS

NO DESESPEREIS, EL PUIGTONTON YA RECONOCE QUE DE SER PRESI NA DE NA, SE ESTA TRAMITANDO LA MORTERADA nada simbolica QUE TIENEN QUE COBRAR PARA PAGAR LA CORTE simbolica REPUBLICANA EN WATERLOO Y EL TITULO NOBILIARIO simbolico QUE LE DARAN A SU ESTANCIA ALLI.


NADIE DE LOS NAZIS QUIERE LA CONSELLERIA DE INTERIOR Y TODOS QUIEREN LA CCMA.

ENEUS MUNTE DICE QUE LA CHARLOTADA GOLPISTA ERA simbolica Y YA ES LA NUMERO n QUE DICE LOS MISMO. JUA JUA JUA JUA JUA JUA

El apoyo a la indep... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
23 de febrer de 2018, 14.48 h

No cal patir, seran allí i edemes acompanyats de la flor i nata espanyolista Millor, Albiol, Arrimades i altres representants de la dictadura eterna. El Barça és més que un club, i per això resistirà amb aquesta directiva que neda i guarda la roba, de fet tenen raó, veien el comportament i els resultats les accions dels nostres polítics, que han guanyat i no saben que fer a la victòria!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.