directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 13:13 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Així d'infame és Anna Gabriel segons la caverna després d'analitzar la seva signatura

Una "experta" es dedica a arremetre contra l'exdiputada basant-se en la seva lletra

Comentaris 13  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Redacció| "Gran irritabilitat oculta, sentiment de superioritat i desitjos de poder". Així és Anna Gabriel segons un article publicat aquesta setmana pel diari 'ABC', escrit per una "experta en grafología" que assegura haver "analitzat" la signatura de l'exdiputada de la CUP. 
 
CUP, Anna Gabriel
Anna Gabriel, en una imatge d'arxiu

Comparteix
   


Etiquetes
En el que sembla una excusa per arremetre contra Gabriel després d'anunciar el seu exili a Suïssa, María Mercedes Sánchez escriu frases tan escandaloses com: "Es mostra en un principi sociable, cordial i amb capacitat d'adaptació. S'observa als enllaços en corba. Si a això s'afegeix l'àmplia concavitat s'observarà en l'analitzada indecisió i tendència a la mandra. Per contra, els angles molt afilats en zona superior ens parlen d'una gran irritabilitat oculta, d'un combat constant contra els altres; es diria que busca els conflictes". 

Segons aquesta suposada "experta", Gabriel comparteix amb l'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, "el sentiment de superioritat i els desitjos de poder". Només analitzant la lletra de la cupaire, Sánchez s'atreveix a comparar-les per "la imatge social que presenten davant els altres". "La primera cuida al detall el seu aspecte convencional i adequat amb les normes, Gabriel desatendrà el seu aspecte indumentari i no pararà consideració a aquests assumptes superficials. Aquesta característica s'observa amb precisió en la manca de travesser en la lletra A majúscula", escriu. També fent una simple ullada a la A d'Anna, és capaç l'autora de l'article de "percebre l'orgull i els desitjos de sobresortir juntament amb un acusat desdeny pels altres". Un punt al final de la signatura li serveix per atribuir a l'exdiputada "desconfiança i cautela". 

I, per si encara no tenia suficient "anàlisi" l'"experta", afegeix: "Ocultarà les seves intencions, prepararà el terreny abans d'actuar. Juga amb el silenci; sabrà callar a temps. Té habilitat per influir en l'ànim dels altres. Manifestacions interessades i sentiments egocèntrics. Ho mostra l'oval de doble volta en l'a minúscula".  Acusa, a més,  Anna Gabriel de ser una "persona que tendeix a ascendir sense reparar en els mitjans emprats", tot "observant amb atenció" que la a minúscula del seu nom "es refugia en el final de la segona ena". 

Per acabar, l'"experta" consultada per l'ABC no deixa passar l'oportunitat de parlar del "perfil grafològic" que va fer en aquest mateix diari sobre Carles Puigdemont -on l'acusava de tenir "confusionisme mental i idees irrealitzables"- per atribuir-li a Gabriel una qualitat que també va atribuir al president: "preocupacions de tipus econòmic" i "interessos materials forts". 

 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#13
TABARNIA IS NOTHING, CATALONIA WILL BE AN INDEPENDENT STATE , AND ALBERT BOADELLA IS CRAZY fletxa QUERIDOS NAZIS, PONGO REPUBLICA EPPAPPAÑOLA EN EL GPS Y ME SALE LA CARCEL DE ESTREMERA. NO DEJEIS DE TOMAROS LA DOSIS DIARIA DE VALIUM Y FORTASEC. EL DIA QUE EL PUCHI DICE TONTERIAS EN RUEDA DE PRENSA, DOSIS DOBLE
27 de febrer de 2018, 08.07 h



MIS ALMORRANAAAAAAAAAAAAAAAAAS !

DIOS, DIOS MIO, POR QUÉ ME ATORMENTAS ASÍ??!!

POR QUE ME CASTIGAS CON ESE CULO LLENO DE ALMORRANAS GORDAS COMO PELOTAS DE PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PO... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Fd'A. fletxa Calders
24 de febrer de 2018, 22.20 h

Tot és un joc d'intepretació. Els trets que apareixen segons "l'experta" es poden interpretar de manera favorable a Anna Gabriel,com "una persona que val molt". Totes les conclusions "morals" hi sobren, són invenció de l"'experta" que a més d'experta s'ha de guanyar la vida encara que sigui perdent credibilitat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
24 de febrer de 2018, 15.24 h

ELS RACISTES ACUMULANT SANG D'ARREU, A CASA I A TOT L'IMOERIO, SUPRENACUSTESM HABKANDO CCONS DIOS EN CASGTELLANO. DIGUI N COM VULGUIN ES CLASSIFIQUEN EN ELS MÉS BÈSTIES NEANDERTALS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
TABARNIA IS NOT CATALONIA AND ALBERT BOADELLA IS THE EXILED PRESIDENT fletxa QUERIDOS NAZIS, PONGO REPUBLICA CATALANA EN EL GPS Y ME SALE LA CARCEL DE ESTREMERA. NO DEJEIS DE TOMAROS LA DOSIS DIARIA DE VALIUM Y FORTASEC. EL DIA QUE EL PUCHI DICE TONTERIAS EN RUEDA DE PRENSA, DOSIS DOBLE.
24 de febrer de 2018, 14.35 h

UERIDOS NAZIS

NO DESESPEREIS, EL PUIGTONTON YA RECONOCE QUE DE SER PRESI NA DE NA, SE ESTA TRAMITANDO LA MORTERADA nada simbolica QUE TIENEN QUE COBRAR PARA PAGAR LA CORTE simbolica REPUBLICANA EN WATERLOO Y EL TITULO NOBILIARIO simbolico QUE LE DARAN A SU ESTANCIA ALLI.


NADIE DE LOS NAZIS QUIERE LA CONSELLERIA DE INTERIOR Y TODOS QUIEREN LA CCMA.

ENEUS MUNTE DICE QUE LA CHARLOTADA GOLPISTA ERA simbolica Y YA ES LA NUMERO n QUE DICE LOS MISMO. JUA JUA JUA JUA JUA JUA

El apoyo a la independ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Laia Pedrós R. fletxa Baix llobregat
24 de febrer de 2018, 12.08 h

Els tècnics d´Ñ estan al nivell de Raticulín, De fet ell en deu seu un dels caps més eminents.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
24 de febrer de 2018, 10.40 h



Mariano DEJA DE MENTIR...!! Eres la mentira con patas......


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
24 de febrer de 2018, 10.27 h



La caverna es deuen a qui els mantè.....

Aguanta Anna. No et voto, però em mereixes molt de respecte.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6

Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
24 de febrer de 2018, 09.38 h



El tracte als nostrres polítics empresonats i exiliats, es el que diu el meu nick.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
24 de febrer de 2018, 09.21 h

i després les adjudiquen a corbes i traços per justificar-les. Quanta baixesa trobaria jo en la signatura d'aquesta estafadora.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.